Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray, Fenerbahçe'yi devirdi

Galatasaray, Fenerbahçe'yi devirdi

Voleybol Efeler Ligi'nde 13. haftanın derbi mücadelesinde Galatasaray HDI Sigorta deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup etti.

Galatasaray, Fenerbahçe'yi devirdi

Birinci sette Galatasaray HDI Sigorta, Okello ve Todorov ile sayılar buldu ve rakibi blokta tuttu. Okello'nun smacı sonunda teknik molayı 12-9 önde geçen konuk ekip, çekişmeli süren seti 25-22 önde tamamladı.

İkinci sete etkili smaç servislerle başlayan Fenerbahçe, teknik molayı 12-8 önde geçti. Kalan bölümde Gladyr ile ortadan, Sket ile de köşelerden sayı üreten sarı-lacivertliler, seti 25-20 kazandı ve skoru eşitledi: 1-1.

Üçüncü sete iyi başlayan sarı-kırmızılılar oldu. Okello ile sayılar üreten misafir takım, teknik molayı 12-9 üstün geçti. Galatasaray HDI Sigorta seti de 25-22 kazandı ve 2-1 öne geçti.

Karşılıklı sayılarla girilen dördüncü sette Fenerbahçe Metin'in sayısıyla teknik molayı 12-9 önde geçti. Kalan bölümde üstünlüğünü sürdüren sarı-lacivertliler, seti 25-21 galip tamamladı ve maçı tie-break setine taşıdı.

Tie-break seti büyük mücadeleye sahne oldu. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren ve Okello ile atakları sayıya dönüştüren Galatasaray HDI Sigorta seti 21-19 maçı da 3-2 kazandı.

Haberin Devamı