Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'da şok... O branşta ligden çekiliyor!

Galatasaray'da şok... O branşta ligden çekiliyor!

Galatasaray Kulübü'nün geçtiğimiz günlerde 1905 GSİYAD'a devrettiği Espor takımından kötü haber geldi. Yapılanmada geciken yöneticiler ocak ayında başlayacak lige katılamayacak. Takımın ancak yaz sezonuna yetişmesi planlanıyor.

Galatasaray'da şok... O branşta ligden çekiliyor!

Galatasaray Esorts takımı geçen sezonun başında kurulmuş ve hayar kırıklığı yaratan bir dönem geçirerek küme düşmüştü. Dursun Özbek'in oğlu Serhat Özbek'in yöneticiliğini yaptığı eSpor takımı yakın zamanda 1905 GSİYAD'a düzenlenen bir törenle devredilmişti.

KIŞ SEZONUNDA OLMAYACAKLAR

1905 GSİYAD'ın devraldığı Galatasaray Esports takımının League Of Legends (LOL) kış dönemi yükselme liginde mücadele etmesi bekleniyordu. Ancak planlama geç yapılınca önemli oyuncular başka takımlara transfer oldu.

5mid sitesine açıklama yapan Galatasaray Esports yöneticileri "GSesports kesinlikle devam edecek. Ancak en iyi ve sürdürülebilir sistemi yaratmak adına biraz daha zamana ihtiyacı olacak kuracağımız yapının. Yoksa devam etmeme gibi bir durum söz konusu değil." ifadelerini kullandı.

Fanatik'in ulaştığı LOL yöneticileri ise "Sahneden çekilme doğru olmaz. Yaz ligine girme kararı aldılar" şeklinde konuştu.

Galatasaray Esports takımı kurulduğu ilk sezonunda Şampiyonluk Ligi, ardından Yükselme Ligi'nden küme düşmüştü.

Haberin Devamı

(Fanatik)