Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'a Bilyoner anlaşmasından tam 27 milyon TL!

Galatasaray'a Bilyoner anlaşmasından tam 27 milyon TL!

Bilyoner ile yapılan sponsorluk anlaşması gereği Galatasaray'ın kasasına 3 yılda toplam 27 milyon TL girecek.

Galatasaray'a Bilyoner anlaşmasından tam 27 milyon TL!

G.SARAY ile bilyoner.com arasında dün forma sponsorluğu anlaşması yapılırken başkan Mustafa Cengiz’in Schalke maçı ile ilgili sözleri toplantıya damga vurdu... Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde yapılan imza törenine başkan Mustafa Cengiz, 2. başkan Abdurrahim Albayrak, Bilyoner.com Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay ve bilyoner.com yöneticileri katılırken imza töreni sonrasında başkan Cengiz soruları da yanıtladı.

‘BEN TAKIMIMA İNANIYORUM!’

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde 3. hafta maçında yarın Schalke’yi evinde ağırlayacak olan sarı-kırmızılıların sponsorluk anlaşması yaptığı bilyoner.com’un iki takıma da galibiyet için aynı oranı vermesi başkan Mustafa Cengiz’e sorulurken yanıt ise çok net oldu:

“ON kere, bin kere, milyon kere maçın favorisi G.Saray’dır. Yeter ki Schalke’yi yenelim. Türkiye ve G.Saray için en iyi sonuç olsun. Ana hedeflerimizden biri Şampiyonlar Ligi şampiyonluğudur. Bu sene için demiyorum ama stratejik hedefimiz bu. Schalke karşısında takımımızın iyi bir oyunla kazanacağına inanıyoruz.”

Haberin Devamı

Cengiz: Söyleyince ağlama diyorlar...
“KİMİNLE fotoğraf çektirsem ‘başkanım forvet al’ diyor. Bu algı yönetimini yapanları tebrik ediyorum. Kusurumuz yok ama sorumluluğumuz var. Söyleyince de ağlama diyorlar. Ağlamıyorum, UEFA var. Sonra mailler gidiyor, ‘147 milyon zarar ettiler men et’ diyorlar. Yaşamın gerçekleri var. Harcama ve giderler bazında sırtımızda yük var geçmişten gelen.
Finansal açıdan biz borsaya bildirim yapanlar arasında en iyiyiz. 117 milyon TL borç bildirimi yaptık. Bir rakibimiz 170 milyonlarda, bir rakibimiz 300 milyonlarda.
ÖNÜMÜZDEKİ 2 yıl içinde sıfırlamayı düşünüyoruz. Finansman ve kur farkı gideri olmasa 12 milyon artıdaydık, acı olan bu. 116 milyon TL gider, 112 milyon TL gelirli bütçe yaptık.”
‘Dipte değiliz en az golü biz atmadık’
“KULÜBÜMÜZ en az gol atan takım değil, diplerde değil. Bazen her istediğiniz olmaz. Hocamız Sayın Fatih Terim’in talepleri doğrultusunda önümüze geldiğinde forvet için imzadan kaçınmayız. Dünya çapında bir teknik direktörümüz var. Onun getireceği öneriyi geri çevirmedik.
TRANSFER süreci çok dinamik bir süreç. Her şey şartlara ve uyuma bağlı. Ocak transferi hep zordur. Kendi kulübünde olmayan, memnun kalmayan isimler öne çıkar. Gerek scout gerekse de teknik heyet çok çalışıyor. Sütten ağzımız çok yandı. Taraftarın tepkisi vardı. Biz bu tepkiden ders aldık.”

Haberin Devamı