Gazete Vatan Logo
Galatasaray Futbolculara özel hayat uyarısı

Futbolculara özel hayat uyarısı

Galatasaray, ligin ikinci yarısına hem saha içi hem de saha dışında hazırlanıyor

Futbolculara özel hayat uyarısı

Cim-Bom’da, ligin ikinci dönemiyle birlikte herkes özel hayatına çekidüzen verecek. Takımdan ayrılan Babel’in başını çektiği grup başta olmak üzere tüm futbolcular uyarıldı. Dikkat etmeyene ağır yaptırımlar uygulanacak.

Ligde zirvenin gerisinde kalan, ancak ikinci yarıyla birlikte mayıs ayında mutlu sona ulaşmak isteyen Galatasaray, hem saha içinde hem de saha dışında hazırlıklarını sürdürüyor.

Saha dışı disiplinsizliklerine izin vermeyecek olan teknik direktör Fatih Terim’in talimatı üzerine oyunculara özel hayat uyarısı yapıldı. Sarı-kırmızılılarda, ligin ikinci yarısıyla beraber herkes özel hayatına dikkat edecek ve geçtiğimiz aylarda yaşanan bazı görüntüler artık tekrarlamayacak. Bu konuda teknik kadro ve yönetim tedbirler alacak ve oyunculara dikkatli davranmamaları halinde ağır yaptırımlar olacak. Özelikle bu konuda Babel’in bazı futbolcuları yoldan çıkardığı ve ayrılmasıyla birlikte bu sorunun büyük ölçüde ortadan kalkacağı görüşünün hakim olduğu öğrenildi. Hollandalı futbolcunun gece hayatına olan düşkünlüğünün bazı futbolcuları olumsuz etkilediği, Babel’in olmamasının bu futbolcu performanslarına olumlu yansıyacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Özellikle sarı-kırmızılılarda, Beşiktaş yenilgisi sonrası futbolcuların dansöz eğlenceli görüntüleri büyük tepki toplamıştı. Galatasaray’da bu tür görüntülerin ikinci devrede yaşanmayacağı ifade edildi.