Gazete Vatan Logo
Galatasaray Florya'ya Güzelaydın!

Florya'ya Güzelaydın!

TFF eski yöneticisi ve Milli Takımlar sorumlusu Güzelaydın, Sportif AŞ’ye yönetici olarak atandı. Terim ile milli takım günlerinden güvene dayalı ilişkisi olan Güzelaydın, Florya’dan sorumlu olacak... En çarpıcı detay ise Güzelaydın’ın bu görev için ücret almayacak olması

Florya'ya Güzelaydın!

TÜRKİYE Futbol Federasyonu eski yöneticilerinden ve milli takımlar sorumluluğu görevlerini de üstlenen Serdar Güzelaydın, G.Saray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyeliği’ne atandı. Başkan Dursun Özbek’in kulübü yeniden yapılandırma projesinde Serdar Güzelaydın ile birlikte hareket etmek için bir süredir planlar yaptığı biliniyordu. Başkan Özbek ile Güzelaydın bir süredir bu konuyu görüşürken normal şartlarda Mayıs 2018 için anlaştıkları ancak erken seçim olması ve teknik direktör değişimi sonrasında bu sürecin öne alındığı öğrenildi.

TEKNİK direktörlük görevine Fatih Terim’in getirilmesi sürecinde de kulislerde teklifi başkan Özbek adına Serdar Güzelaydın’ın yaptığı iddia edilirken başkan Özbek’in yeni dönemde Florya’yı direkt kendine bağlayacağı öğrenildi. Bu atama sonrasında Serdar Güzelaydın’ın başkan Özbek ve yönetim kurulu ile Florya arasındaki iletişimden ve koordinasyondan sorumlu olacağı öğrenildi.

AYNI ZAMANDA KULÜP ÜYESİ

YAPILAN bu atamada bir diğer dikkat çekici detay ise Serdar Güzelaydın’ın bu önemli görev için herhangi bir ücret almaması. Aynı zamanda kulüp üyesi de olan Güzelaydın’ın mesaisinin büyük bölümünü Florya’da geçireceği ve bir yönetici gibi görev yapıp ücret ödenmeyeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

DAHA önce A Milli Takım’da da Fatih Terim ile birlikte görev yapan Güzelaydın’ın deneyimli teknik adam ile arasındaki güvene dayalı ilişkinin G.Saray’ın yeni döneminde kulübe de büyük avantaj sağlaması bekleniyor.

SERDAR Güzelaydın’ın göreve gelmesinin ardından konuyla ilgili KAP’a da şu açıklama yapıldı:

“ŞİRKETİMİZ Yönetim Kurulu Üyeliği’nden 12 Ocak 2018 tarihinde Sayın Murat İlbak’ın istifası sebebiyle boşalan Yönetim Kurulu Üyeliği’ne, Türk Ticaret Kanunu’nun 363. Maddesi ve Şirket esas sözleşmesinin 13.5 maddesi uyarınca; 17667 Numaralı G.Saray Spor Kulübü Derneği Genel Kurul Üyesi olan Sayın Serdar Güzelaydın’ın ilk toplanacak Genel Kurul’a kadar görev yapmak üzere Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesine mevcudun oybirliği ile karar verilmiştir.”