Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Fikret Orman'dan canlı yayında flaş açıklamalar!

Fikret Orman'dan canlı yayında flaş açıklamalar!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. Orman, kulübün net borcunun 1 milyon 710 bin TL olduğunu açıklarken, ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer politikalarına da göndermede bulundu.

Fikret Orman'dan canlı yayında flaş açıklamalar!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Divan Kurulu'nda açıklamalar yaptı.

Önemli açıklamalarda bulunan Başkan Orman, kulübün net borcunun 1 milyon 710 bin TL olduğunu açıkladı.

Fikret Orman ayrıca ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer politikalarına da göndermede bulundu.

Orman, ayrıca derbide gol müziği olarak Vardar Ovası önerisi geldiğini ancak kullanmalarının yakışmayacağını söyledi.

İşte Orman'ın açıklamaları:

Bizim net borcumuz 1 milyar 710 milyon TL. Geçen yıl futbol yatırımları şirketi kâr etti. Herkese açığız. Bana ve arkadaşlarıma çok rahat ulaşabiliyor insanalr. Beşiktaş'la ilgili bir fikri olan varsa gelsin bize söylesin. Bütçeyi kontrol etmek için bir departman oluşturmayı düşünüyoruz.

"Bayern Münih maçında şanssız bir mağlubiyet aldık"

Çok umutlu gittik ama şanssızdık. Yapacak bir şey yok. Turu kaybedebiliriz ama İstanbul'da Bayern Münih'i yeneceğimizi düşünüyoruz. Biz de hocamız da çok mütevaziyiz. Bu takım stadı olmadan şampiyon oldu. Geçen sene 2. kez olduk. UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale çıktık, penaltılarla elendik. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan lider çıktık. Biz bir mağlubiyetle karışacak bir kulüp değiliz. Bir mağlubiyetin ardından içte de dışta da bir şeyler başlıyor, görüyorum.

Haberin Devamı

Yarın çok önemli bir maçımız var. Bu maça çıkmadan önce son 2 sezonun şampiyonu Beşiktaş'ı alkışlamamız gerekir. Dün Şenol Hocaya da söyledim. Bizim sermayemiz dürüstlük, emek, çalışmadır.

"Şampiyon olacağız"

Beşiktaş gidiyormuş da hoca arıyormuş! Biz geçen sezon Metin Albayrak'la konuşmuşuz, hocayı göndermeye karar vermişiz! Yahu Beşiktaş'ta bizim olduğumuz dönemde hangi sözleşmeyi bozduk biz? Slaven Bilic'le, Samet Aybaba'yla sözleşme yaptık sonuna kadar gittik. İçimizde de ayrıca bunları köpürten insanlar var. Şenol Güneş dfünyanın en çalışkan en namuslu insanıdır. Göreceksiniz bu sene yine şampiyon olacağız.

"Vardar Ovası çalalım diyorlar"

Fikret Orman: "Hafta sonu maç yapacağız, rakiplerimiz (Fenerbahçe) Bayern Münih gol attıktan sonra kullandığı müziği kullanıyor falan, bunlar yakışmıyor. Bazı arkadaşlarımız Vardar Ovası kullanalım diyor ama yakışır mı bu bize?"

Haberin Devamı

ŞENOL GÜNEŞ SÖZLERİ

"Beşiktaş sözde yeni hoca arıyormuş. Yahu biz sözleşmemiz devam ederken hangi hocayla yolları ayırdık? Şenol hocamızla daha geçenlerde 2 yıllık sözleşme imzaladık. Ayıptır yahu!""Beşiktaş sözde yeni hoca arıyormuş. Yahu biz sözleşmemiz devam ederken hangi hocayla yolları ayırdık? Şenol hocamızla daha geçenlerde 2 yıllık sözleşme imzaladık. Ayıptır!"

"Bu şampiyonluğun geleceğine inanıyorum, nerede ne yapılıyor, ne oluyor biz bunların hepsini görüyoruz, her şeyin farkındayız. Şimdi yarın çok önemli bir maç var. Bu Beşiktaş'ı iki sene şampiyon yapan takımı ve hocayı bir alkışlayalım. Şenol Güneş dünyanın en namuslu, en çalışkan insanı. Göreceksiniz hep beraber şampiyon olacağız."

TESİS HAMLESİ

"Senelik 4.5 milyon dolar kira kaybımız var. Yapılan bazı anlaşmalar TL'e endeksli yapıldığı için oradan da zararımız var. Orayı tekrar canlandırmak için yatırım yapmamız şart. Akatlar'da bir salon yapacağız. Resmi olarak izin almak üzereyiz. Müthiş bir tesis yapacağız oraya."

Haberin Devamı