Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'yi 30 bin kişi bekliyor!

Fenerbahçe'yi 30 bin kişi bekliyor!

Dinamo Zagreb taraftarları, yarınki Fenerbahçe maçına odaklandı. 35 bin kişilik Maksimir Stadı'nda yaklaşık 30 bin seyircinin olması bekleniyor. Teknik direktör Bjelica da, " Rakibimiz çok güçlü ancak taraftarımızın gücüne güveniyoruz" diyor.

Fenerbahçe'yi 30 bin kişi bekliyor!

Şampiyonlar Ligi Play-Off’unda Young Boys’a elenerek yoluna Avrupa Ligi gruplarında devam eden Fenerbahçe’nin rakiplerinden Dinamo Zagreb, şimdiden yarınki maçın havasına girdi. Zagreb taraftarlarının, 35 bin kişilik Maksimir Stadı’nda TSİ 22.00’de başlayacak karşılaşma öncesi biletlerin büyük bir kısmını aldığı öğrenildi.

Yaklaşık 30 bin seyircinin tribünde olacağı belirtilirken, statta ateşli bir atmosfer olması bekleniyor. Ev sahibi ekibin teknik direktörü Nenad Bjelica da, Fenerbahçe karşısında taraftarlarının kendileri için itici güç olacağını söylüyor.

‘Tecrübeli oyuncuları var’

Bu maçla ilgili konuşan tecrübeli teknik adam, “Karşımızda çok iyi bir takım olacak. Onların Konya maçını izledim. İleride Ayew ve Slimani, savunmada ise Skrtel gibi çok tecrübeli oyuncuları var. Açıkçası Young Boys’tan daha kaliteli bir takımla karşılaşacağız. Elbette zor olacak ancak Maksimir’de yaratacağımız güçlü bir atmosferle, sahamızda istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Bu statta tek mağlubiyet var

Haberin Devamı

Maksimir Stadı’nda bugüne kadar hem milli takım hem de kulüpler düzeyinde 4 karşılaşmaya çıktık. Bunların 3’ünü Ay-Yıldızlılar oynarken, Beşiktaş ise bir kez Maksimir’de sahne aldı. Milli Takımımız, Hırvatistan’la burada 2004 (2-2), 2011 (0-0) ve 2016’da (1-1) oynadı ve hepsinde berabere kaldı. Kara Kartal da 1998’de eski adı UEFA Kupası yeni adı Avrupa Ligi’nde Dinamo Zagreb’e 2-0 kaybetti.(Fanatik)