Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli istifa etti!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli istifa etti!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli istifa etti!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli istifa etti!

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşti. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada sportif direktör Damien Comolli'nin görevinden istifa ettiği belirtildi.
Resmi açıklama şöyle:
12 Haziran 2018 tarihinde kulübümüzde Sportif Direktör olarak göreve başlayan Sayın Damien Comolli bugün itibariyle görevinden istifa etmiştir.
Görev aldığı dönem boyunca özverili çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyor, gelecek kariyerinde başarılar diliyoruz.
Neler yaşanmıştı?
Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt'tan Simon Falette'i kadrosuna katmıştı. Bu transferin ardından bir takım tartışmalar yaşanmaya başladı.
Falette transferinde Damien Comolli'nin yabancı bir ajansla çıkar ilişkisi kurduğu iddia edilmiş, Fransız futbol adamı da bu tartışmalara son koymak adına Twitter hesabı açıp transferin detaylarını kendi penceresinden aktarmıştı.
Comolli bu transferin Başkan Ali Koç tarafından gerçekleştirildiğini ve bahsedilen yabancı ajansla sadece Tolga Ciğerci ve Luiz Gustavo transferinde görüştüğünü belirtmişti.
Damien'in yaptığı bu açıklamaların ardından Ali Koç, davranışı doğru bulmadığını ve kendisiyle konuşacaklarını dile getirmişti.
Yaşanan bu sürecin ardından sportif direktör Comolli görevinden resmen istifa etti.

Haberin Devamı