Gazete Vatan Logo
Galatasaray Adım adım şampiyonluğa

Adım adım şampiyonluğa

Fenerbahçe, olaylı geçen Venüs Sultanlar Voleybol Ligi Play-Off Final serisi 2. maçında sahasında Galatasaray'ı 3 - 0 yenerek seride 2-0 öne geçti.

Adım adım şampiyonluğa

GÜN geçmiyor ki F.Bahçe ile G.Saray arasında bir spor branşında olaysız bir maç oynansın. Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde dün sarı-lacivertlilerin 3-0 kazanarak seride 2-0 öne geçtiği karşılaşmada yine salonlarda görmek istemediğimiz olaylar yaşandı.

70 DAKİKA DURDU

KANARYA baştan sona üstün oynadığı ilk seti Kim’den gelen 8 sayılık müthiş katkıyla 25-20 kazandı. 2. oyuna ise taraftarların üst üste attığı ses bombaları damga vurdu. Skor 14-13 sarı-kırmızılıların lehineyken patlayan yabancı maddeler nedeniyle Sadettin Deneri 3. anonsu yaptırdı ve hakemler soyunma odasının yolunu tuttu. 2 file arkasındaki taraftarların boşaltılması sonrası yaklaşık 1 saat 10 dakika duran müsabaka tekrar başladı.

20-17 Aslan öndeyken Natalia’nın servis turunda gelen 5-0’lık seri ile F.Bahçe 22-20’de ipleri eline aldı ve daha sonra 25-23’le durumu 2-0 yaptı. Bu kez de set arasında 2 başantrenör birbirinin üstüne yürüdü ve bu olay sonrası hem Ataman Güneyligil hem de Abbondanza 3. setin başında kırmızı gördü. Son oyunun final bölümünü daha iyi oynayan sarı-lacivertliler 25-21’le karşılaşmayı sonlandırdı.

Haberin Devamı

KANARYA’DA Kim 22 ve Natalia 12 sayıyla oynarken G.Saray’da ise benchten gelen Seda 12 sayı buldu.