Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe - İstanbulspor

Fenerbahçe - İstanbulspor

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında Ligin ilk yarısını 33 puanla 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe, evinde İstanbulspor'u konuk edecek. Futbolseverler Fenerbahçe-İstanbulspor maçının bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacağını merak ediyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe - İstanbulspor

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda Adana Demirspor'u iki maçta da farklı mağlup ederek son 16 takım arasına kalan Fenerbahçe, evinde TFF 1. Lig takımlarından İstanbulspor'u ağırlıyor. Peki, Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda ve saat kaçta başlayacak? İşte Fenerbahçe - İstanbulspor maçı öncesi merak edilen ayrıntılar...

Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan Fenerbahçe - İstanbulspor maçı saat 20.30’da başlayacak ve ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe: Kameni, Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Valbuena, Samed, Alper, Fernandao

Teknik Direktör: Aykut Kocaman

13 yıl sonra yine rakip oldular!

Fenerbahçe ile İstanbulspor, 13 yıl aranın ardından karşı karşıya gelecek. İki ekip en son, sarı-siyahlıların Süper Lig'de yer aldığı 2004-2005 sezonunun şubat ayında karşı karşıya gelmişti.Sarı-lacivertli ekip, o sezon oynanan iki mücadeleden de galibiyetle ayrılmıştı.

Öte yandan Aykut Kocaman, teknik direktörlük kariyerine başladığı sarı-siyahlı ekibe karşı Fenerbahçe'nin başında ilk kez sahaya çıkacak.

Haberin Devamı