Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe rövanşı aldı!

F.Bahçe rövanşı aldı!

Fenerbahçe, THY Euroleague’in 18. haftasında evinde karşılaştığı Yunan ekibi Panathinaikos’u 67-62’lik skorla mağlup etti.

F.Bahçe rövanşı aldı!

F.Bahçe Doğuş, eksiklerinden dertli olduğu, evinde büyük maç kazanama stresi yaşadığı, kısalarından verim alamadığı maçta, Panathinaikos karşısında çok önemli bir galibiyet aldı. Ancak bu mücadelede çok daha kritik bir faktör bir kez daha ordadaydı! O da Vesely ve Kanarya’yı uçuran enerjisi! Onun sahada, dün akşamki enerjisiyle var olması, sarı-lacivertliler adına hayati önem taşıyor.

KARŞILAŞMANIN başa baş geçen ilk çeyreğinden Thompson’ın skordaki katkısı etkiliydi. 18-20 Pana üstünlüğüyle gidilen ikinci çeyrekte F.Bahçe savunmada seviyeyi arttırdı. İlk yarısında 3 sayı çizgisinden 17 top kullanan konuk ekibin istediği isabet yüzdesini yakalayamaması temsilcimiz adına avantajdı. F.Bahçe savunmasının da rakip hücumların dengesini bozmakta etkili olduğu aşikar ancak hücumda temsilcimiz istediği üretkenlikte değildi.

3. DEVREDE KABUS!

PANATHINAIKOS’A ikinci 10 dakikada yalnızca 10 sayı şansı tanıyan Kanarya, devreye 35-30’luk skorla avantajlı girdi. Adeta kabus gördüğümüz 3. çeyrekte Singleton’la başlayan 3 sayı isabetleri Pappas’la tamamlandı ve özellikle Wanamaker’dan beklediği etkinliği göremeyen temsilcimiz 12 sayı kaydedebildiği 3. çeyrekte yine de farkın açılmasına izin vermedi.

Haberin Devamı

47-50 gidilen son 10 dakikada Vesely’nin enerjisi hem takım arkadaşlarını hem de taraftarı coşturdu. Hücum ribaundlarıyla ekstra sayılar yaratan, gereken tüm agresifliği ortaya koyan sarı-lacivertliler, Gouduric ve Melli’nin kritik katkısıyla sahadan 67-62 galip ayrılmayı başardı.