Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'den flaş Lens kararı!

Fenerbahçe'den flaş Lens kararı!

Gelecek sezon planlamasını şekillendiren sarı lacivertliler, Jeremain Lens’i listeden çıkardı. Ayrıca Sarı-Lacivertliler’in transferdeki en önemli hedeflerinden biri olan Taison, sosyal medyada taraftarları heyecanlandırdı. Fenerbahçe cephesi, İngiltere çıkarmasından 3 müjdeli haberle dönüp operasyonun ilk ayağını bitirme hedefinde.

Fenerbahçe'den flaş Lens kararı!

Lens kalmak istiyor
Yöneticilerin diğer adresi ise Premier Lig’den düşmesi kesinleşen Lens’in kulübü Sunderland olacak. Hollandalı yıldızın kendilerinde kalmak istediğini hatırlatacak olan yönetim, bonservis için Kırmızı-Beyazlılar’la kıran kırana bir pazarlık yapacak.
Fenerbahçe cephesi, İngiltere çıkarmasından 3 müjdeli haberle dönüp operasyonun ilk ayağını bitirme hedefinde.

Fenerbahçe Yönetimi, bu sezon en büyük sıkıntı olarak görülen 10 numara sorununu çözmek için gözünü Taison’a dikmişti. Brezilyalı yıldızın Shakhtar ile olan sözleşmesi bu senenin sonunda bitiyor. Yönetim, Ukrayna ekibine iyi niyet göstergesi olarak 5 milyon Euro teklif etmiş, “Oyuncuyu sezonun ilk yarısında sizden kiralayalım. Taison ile de uzun süreli bir sözleşme yapalım” önerisini sunmuştu. Shakhtar da bu teklife ‘Evet’ demişti.Brezilyalı yıldızla yapılan görüşmeler de olumlu geçmişti.

Taison, dün sosyal medyada yaptığı bir hareketle Sarı-Lacivertliler’i coşturdu. 29 yaşındaki oyuncu, Instagram’da canlı yayın yaptığı sırada bir taraftarın isteğini kırmayarak ‘Fenerbahçe’ diye bağırdı.Taison’un bu hareketi, sosyal medyada büyük ses getirdi.
Fotoğrafı beğenmişti
Taison, sosyal medyada Sarı-Lacivertliler’i ilk kez heyecanlandırmıyor. Daha önce bir taraftar, Brezilyalı yıldıza fotoğraf editleme programıyla Fenerbahçe forması giydirmişti. Taison da Instagram hesabından bu fotoğrafı beğenmişti.Shakhtar’ın yıldızının bu hareketi için, “Fenerbahçe’ye yeşil ışık yaktı” yorumları yapılmıştı.
Transferde ilk adres
İngiltere Yönetim, yeni sezonda tüm kulvarlarda başarılı olacak, şampiyonluk hasretine son verecek bir kadro kurmak için kolları sıvamıştı.Aziz Yıldırım, “Transferlerin büyük bölümü mayısta bitecek” müjdesini vermişti. Sarı-Lacivertliler’in listesinde önemli yıldızlar var. Bunlardan Gael Clichy, David Ospina ve Jereamin Lens’in ortak noktası, kulüplerinin İngiltere’de olması. Bu nedenle yönetim transferle ilk büyük çıkarmayı Ada’ya yapacak. Clichy bedavaya gelecek. Ada’da ilk iş, Manchester City ile sözleşmesi bitecek olan Fransız sol bek Clichy ile pazarlık masasına oturmak... Yönetim eğer tecrübeli yıldızı ikna edebilirse, bonservis ödemeden çok önemli bir transfere imza atmış olacak.
En büyük destek
Ospina’dan Daha sonra 4 yıllık ön protokol yapılan Ospina’nın kulübü Arsenal ile görüşecek olan Fenerbahçeli yetkililer, İngiliz ekibini 3.5 milyon Euro’ya ikna etmeye çalışacak.Kolombiyalı file bekçisinin Sarı-Lacivertliler’e gelmek istemesi, en önemli koz. Görüşmede Ospina’nın babasının da yer alma ihtimali var.
(Fanatik)

Haberin Devamı