Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'den Batshuayi bombası!

Fenerbahçe'den Batshuayi bombası!

Sarı-lacivertliler, Chelsea'nin Manchester United ile oynadığı maçta kadroya alınmayan Michy Batshuayi’yi kiralamak istiyor.

Fenerbahçe'den Batshuayi bombası!

Fenerbahçe savunma için çalışmalarını sürdürürken diğer yandan hücuma alternatif bir oyuncu arıyor. Sarı-lacivertlilerin gündemine gelen son isim, Chelsea'nin Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi oldu. Fenerbahçe'nin oyuncuyu 1 yıllığına kiralamak için girişimde bulunduğu öğrenildi. Chelsea'ye 39 milyon euro gibi önemli bir bedelle transfer olan Batshuayi, Londra ekibindeki kariyerinin çoğunu kiralık geçirdi.

LAMPARD: GİTSİN

Dortmund, Valencia ve Crystal Palace gibi takımlara kiralanan Belçikalı oyuncu, bu sezon ise henüz takımdan ayrılmadı. Chelsea'nin önceki gün 4-0 kaybettiği Manchester United maçında ise kadroda yoktu. Forvet rotasyonunu Abraham-Giroud ikilisiyle oluşturmayı planlayan Chelsea'de menajer Frank Lampard, Batshuayi'nin kiralık ayrılmasına sıcak. Bu sezon takımın başına geçen genç menajer, Batshuayi'nin süre alacağı bir takıma gitmesini istiyor. Chelsea'nin şartı; 1 milyon euro kiralama bedeli ve maaşın tamamının ödenmesi.

(Sabah)