Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe Akhisar'ı süpürse sezonu duble ile bitirecekti

Fenerbahçe Akhisar'ı süpürse sezonu duble ile bitirecekti

Akhisar Belediyespor'a kupa finalinde kaybederek bu kulvarı kupasız geçen Fenerbahçe, rakibine karşı ligde oynadığı iki maçı da kaybetmişti... Sarı-Lacivertliler, Akhisar ile bu sene oynanan üç maçı da kazansa çok büyük olasılıkla Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonu olup sezonu duble yaparak tamamlayacaktı.

Fenerbahçe Akhisar'ı süpürse sezonu duble ile bitirecekti

Süper Lig'de lider Galatasaray'ın üç puan gerisinde olan Fenerbahçe, sezonu en kötü ihtimalle Türkiye Kupası'nı kazanarak tamamlama amacındaydı... Ancak rakip bu sezon Sarı-Lacivertlilere kabus olan Akhisar'dı...

3'te 3 olsa Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonu olacaktı

29 Eylül 2017'de rakibine deplasmanda 1-0 mağlup olan Sarı-Lacivertliler, 4 Mart 2018'de Kadıköy'de de Akhisar'a mağlup oldu.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Akhisar'a karşı ligde oynadığı bu iki maçta 6 puan alsaydı 72 puanda olacaktı ve son 2 haftaya girilirken çok büyük avantaj yakalayacaktı.

Manisa ekibi karşısında bir türlü şanssızlığını kıramayan Sarı-Lacivertliler, oynanan üç maçı kazanması halinde Türkiye Kupası'nın haricinde Süper Lig şampiyonluğuna da ulaşabilecekti.

İşte bu sezon oynanan üç resmi maçta alınan skorlar:

29.09.2017 | Akhisarspor 1-0 Fenerbahçe

04.03.2018 | Fenerbahçe 2-3 Akhisarspor

10.05.2018 | Akhisarspor 3-2 Fenerbahçe

(Burak Akın / Skorer)