Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Vardar Ovası Vardar Ovası rezilliğin daniskası!

Vardar Ovası Vardar Ovası rezilliğin daniskası!

F.Bahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-OFF'unda hocası 2 gün önce istifa eden Vardar karşısında hezimete uğradı.

Vardar Ovası Vardar Ovası rezilliğin daniskası!

20’de Barseghyan’la öne geçen Makedonya ekibi, 89’da 10 kişi kalsa da 90+2’de M.Topal’ın kendi kalesine attığı golle Kanarya’nın fişini çekti. Josef son dakikada atılırken, sarı-lacivertliler turu zora soktu

TAKIM sahaya 11 kişi çıkıyor ama ne hikmetse hep Valbuena öne çıkıyor! Rakip Vardar kötü takım değil ama senin ayarında bir takım da değil. Ve 1 kişinin istek gayretiyle kimseyi yenemezsin. M.Topal büyük bir hatalar yapsa da kaleye gelen ilk top gol olsa da senin bu gole isyan etmen gerekiyor. Kanatları çalıştırıyorsun koridor açıyorsun, ceza sahan boş! Transferlerin var oynatamıyorsun.
2-0’LIK mağlubiyet dünyanın sonu değil biz de biliyoruz ama futbolda işini şansa ve ikinci maça bırakmayacaksın. Bir maçta 10 numara şart diyoruz, diğer maçta forvet şimdi de stoper şart oldu. Hep bu takım için zaman ifadesini kullanıyoruz doğrudur ancak zamanın daraldığını da söylemek gerekir.
HEM GOL HEM KIRMIZI!
8’DE F.Bahçe tehlikeli geldi. Sol kanattan Hasan bindirmeyi yaptı yerden çıkardı, Ahmethan’dan önce rakip topa müdahale etti. 20’de Topal’ın hatalı pası golle sonuçlandı. Kafasıyla topu geriye atmak isteyen milli oyuncunun pası kıs düştü. Barseghyan, hızlanıp topu kaptı, Skrtel’i yatırdı ve vurdu. Kameni çaresiz kaldı: 1-0.
28’DE Dirar güzel adam eksiltip vurdu, korner. 34’te Şener araya çok iyi kaçtı, Alper’i gördü, Alper vurdu, kaleci Gacevski dokundu, korner. 41’de Souza vurdu, az farkla aut. 81’de ceza sahasına çok güzel top geldi ne Saldado ne de Ozan bu topu değerlendirebildi. İş artık Kadıköy’e biter dediğimiz anda uzatma dakikasında Topal ve Kameni bir anlaşmazlığa daha imza atarak skoru 2-0’a taşıdı. Yetmezmiş gibi Souza’da sinirlerine hakim olamadı ve kızardı.

Haberin Devamı

Maçta önemli anlar:

6. dakikada Şener Özbayraklı'nın pasında ceza sahası dışında topla buluşan Ozan Tufan'ın çektiği şutta, meşin yuvarlak kaleci Gacevski'de kaldı.

8. dakikada sol kanatta topla buluşan Hasan Ali Kaldırım'ın yerden ortasında altıpasta Ahmethan Köse'den önce Vardar savunması topa müdahale ederek, tehlikeyi uzaklaştırdı.

Haberin Devamı

16. dakikada Valbuena'nın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Şener Özbayraklı'nın şutunda, top üstten auta gitti.

20. dakikada Vardar, Barseghyan'ın golüyle öne geçti. Mehmet Topal'ın uzaklaştıramadığı topla sol çaprazda buluşan Barseghyan, Skrtel'i de geçerek topu Kameni'nin sağından ağlarla buluşturdu: 1-0

28. dakikada, sağ çağrazda topla buluşan Dirar'ın şutunda, kaleci Gacevski son anda topu kornere çeldi.

34. dakikada Şener Özbayraklı'nın pasında ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Alper Potuk'un şutunda, kaleci Gacevski meşin yuvarlağı kornere attı.

41. dakikada De Souza'nın ceza sahası dışından çektiği şutta, top az farkla yandan dışarı çıktı.

Vardar, Fenerbahçe karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Maçtan notlar:

Kocaman, Göztepe karşılaşmasında hatalı bir gol yiyen Volkan Demirel'e yedekler arasında yer verirken, yeni transfer Kameni'yi ilk 11'de sahaya sürdü. Kameni, Vardar maçıyla sarı-lacivertli formayla ilk resmi karşılaşmasına çıktı.
Gol yolları genç Ahmethan'a emanet
Aykut Kocaman, forvet hattında ise genç oyuncu Ahmethan Köse'ye şans verdi.
Robin van Persie'nin sakat olduğu Fenerbahçe'de 20 yaşındaki Ahmethan, Vardar karşısında takımı adına gol aradı.
Sarı-lacivertli takımın Villarreal'den transfer ettiği İspanyol forvet Roberto Soldado ise karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı.
Fenerbahçe sahaya kalede Kameni, savunmada Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, orta sahada Dirar, Ozan Tufan, De Souza, Valbuena ve ileri uçta Alper Potuk ile Ahmethan Köse ile çıktı.
Sarı-lacivertlilerde Volkan Demirel ve Soldado'nun yanı sıra Mauricio Isla, İsmail Köybaşı, Roman Neustaedter, Oğuz Kağan Güçtekin ve Aatif Chahechouhe yedek kulübesinde şans bekleyen isimler oldu.
Janevski ilk kez
Vardar, Fenerbahçe karşısına yeni teknik direktörü yönetiminde çıktı.
Makedonya temsilcisinde 2 gün önce teknik direktör Goce Sedloski'nin istifa etmesinin ardından, Fenerbahçe karşılaşmasında takımın başında Cedomir Janevski yer aldı.
Fenerbahçe taraftarı Üsküp'te de yalnız bırakmadı
Makedonya deplasmanında Fenerbahçe'yi taraftarları yalnız bırakmadı. 33 bin 460 seyirci kapasiteli II. Filip Arena'da sarı-lacivertli taraftarlar için ayrılan tribünün önemli bir bölümü doldu.
Ev sahibi Vardar'ın taraftarları da tribünlerin büyük bölümünü doldurarak, takımlarını maçın ilk dakikasından itibaren destekledi.
Öte yandan, karşılaşma öncesi geniş güvenlik önlemleri alındı. Maçın başlamasından önce bir polis helikopteri stat üzerinde devriye uçuşu yaptı.

Haberin Devamı