Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe’de Pekovic ve Bjelica sesleri

F.Bahçe’de Pekovic ve Bjelica sesleri

Sarı-lacivertlilerin yeni antrenörü Zeljko Obradovic’in listesinde, Minnessota’dan Nikola Pekovic ve Laboral’den Nemanja Bjelica ilk sırada yer alıyor

F.Bahçe’de Pekovic ve Bjelica sesleri

BEKO Basketbol Ligi ekiplerinden F.Bahçe Ülker, yeni koçu Zeljko Obradovic’in istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sırp antrenörün ilk hedefi, İspanyol ekiplerinden Caja Laboral’in formasını giyen Sırp forvet Nemanja Bjelica. Sarı-lacivertlilerin pota altı içinse tercihi Nikola Pekoviç. 2010-11 sezonunda Obradovic’in çalıştırdığı Panathinaikos’ta forma giyen Karadağlı oyuncu, NBA’de istediği gibi bir kontrat alamazsa, Avrupa’ya dönmeyi düşünüyor ve bu transferin Kanarya’ya 3.5 milyon euroya mal olması bekleniyor. F.Bahçe, Karadağlı oyuncunun NBA’de kalması halinde ise rotayı Malaga’da oynayan Luka Zoric’e çevirecek.

AYRICA sarı-lacivertlilerin oyun kurucusu Bo McCalebb’e de İtalya’dan teklif olduğu bildirildi. Emporio Armani Milano yıldız oyuncuyu isterken, bu transfer gerçekleşirse Kanarya CSKA Moskova’da forma giyen Milos Teodosic için devreye girecek.