Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ergin Ataman'ın kritik sınavı!

Ergin Ataman'ın kritik sınavı!

Bugün potadaki derbi Galatasaray Odeabank Basketbol Takımı koçu Ergin Ataman için deyim yerinde ise kader niteliği taşıyor.

Ergin Ataman'ın kritik sınavı!

Galatasaray taraftarı, Abdi İpekçi'deki derbide ilk olarak Başkan Dursun Özbek ve yönetimini protesto edecek.

Sarı kırmızılı tribünler, Galatasaray'ın derbide Fenerbahçe'ye mağlup olması halinde Eurocup Şampiyonluğu ve ligde şampiyonluk kupasını kazandıran Ergin Ataman'ı ilk kez toplu halde istifaya davet edecek. Zaman zaman Galatasaray taraftarı ile gerilimler yaşayan Ergin Ataman da, derbiden zaferle ayrılamazsa sarı kırmızılı tribünlerin desteğini tamamen kaybedecek.

ultrAslan'dan Dursun Özbek yönetimine protesto hazırlığı!

Galatasaray taraftar oluşumu ultrAslan, pazar günü Abdi İpekçi Spor Salonun'da oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe basketbol mücadelesinde yönetimi sert bir şekilde protesto etmeye hazırlanıyor.

Dursun Özbek ile yönetimini istifaya davet eden ve resmi sitelerinden de sert bir bildiri yayınlayan Galatasaray'ın ultrAslan taraftar grubu, protesto hazırlığında. Pazar günü Abdi İpekçi Spor Salonunda oynanacak olan Fenerbahçe derbisinde Galatasaray taraftarı, Dursun Özbek ve yönetimini bir kez daha istifaya davet edecek.

Haberin Devamı

DURSUN ÖZBEK VE YÖNETİM SALONA GELMEYECEK!

Derbinin skoruna göre bu tepkilerin artabileceği öğrenildi. ultrAslan taraftar grubunun Pazar günü için sert bir protesto hazırlığı Galatasaray yönetimine de iletildi. Başta Başkan Dursun Özbek olmak üzere sarı kırmızılı yöneticilerin Abdi İpekçi'deki derbiye gelmesi beklenmiyor Yalnızca Basketboldan Sorumlu yönetim kurulu üyesi Can Topsakal'ın derbiye gelebileceği belirtildi.

(Futbol Arena)