Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Erdoğan'dan yüzde 100'lük golü kaçıran Skrtel'e...

Erdoğan'dan yüzde 100'lük golü kaçıran Skrtel'e...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Sturm Graz ile oynadığı müsabakayı tribünden takip etti. Karşılaşmanın ardından soyunma odasına giden ve burada futbolcularla görüşen Erdoğan, son dakikada yüzde yüzlük golü kaçıran Skrtel'le şakalaştı.

Erdoğan'dan yüzde 100'lük golü kaçıran Skrtel'e...

Karşılaşmanın başlamasına kısa süre kala Ülker Stadı’na gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la birlikte protokol tribününden müsabakayı izledi. Uzun bir aradan sonra Ülker Stadı’na gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın maç öncesi kendisine sevgi gösterisinde bulunan sarı-lacivertli taraftarları selamladığı gözlendi.

Fenerbahçe Kulübü Kongre Üyesi olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nabil Dirar’ın attığı golden sonra sarı-lacivertli takımı alkışlarken, kaçan fırsatlar nedeniyle ise zaman zaman heyecanlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki akşam Medipol Başakşehir’in, Club Brugge ile oynadığı maçı da tribünden takip etmişti. Bu arada karşılaşmada üst düzey güvenlik önlemleri alındı. Maçtan önce basın tribünleri de dahil olmak üzere tüm tribünler tek tek kontrol edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sturm Graz Kulübü Başkanı Christian Jauk ile sohbet etti. Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu da görüşmede yer aldı.

Skrtel'in kaçırdığı gol konuşuldu

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan maçtan sonra soyunma odasına indi. Teknik Direktör Aykut Kocaman’ı tur için kutlayan Erdoğan, son dakikalarda yüzde 100’lük bir gol kaçıran Martin Skrtel’le de şakalaştı.

İŞTE O ANLAR...