Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar En seksi erkek seçilen sporcudan itiraf

En seksi erkek seçilen sporcudan itiraf

2012'de Londra'da düzenlenen Yaz Olimpiyat Oyunları'nda İngiltere'yi temsil eden milli yüzücü Tom Daley'den 'erkekle birlikteyim' itirafı...

En seksi erkek seçilen sporcudan itiraf

Londra'da geçtiğimiz yıl düzenlenen Olimpiyat Oyunları'nda İngiltere'ye 10 metre platformdan atlama brabşında bronz madalya kazandıran ünlü yüzücü Tom Daley, cinsel hayatı hakkında herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu. 19 yaşındaki sporcu, yaptığı açıklamada şu an bir erkekle ilişkisi bulunduğunu ve bu kişinin kendisini çok mutlu hissetmesini sağladığını söyledi.

Partneriyle yaklaşık 6 ay önce tanıştığını açıklayan Daley ayrıca karşı cinsten de hoşlanmaya devam ettiğini ancak şu an hayatında bir erkek olduğunu sözlerine ekledi.

DESTEK GELDİ
Geçtiğimiz günlerde bir magazin dergisi tarafından da "Dünyanın en seksi erkeği" seçilen Daley'in bu açıklamaları ülkesi İngiltere'de de büyük yankı uyandırdı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Amatör Yüzme Federasyonu Başkanı Edward Lord da bu cesur açıklamalarından dolayı Daley'i tebrik etmeleri gerektiğini söylerken 19 yaşındaki sporcuyla gurur duyduklarını da ifade etti.