Gazete Vatan Logo
Şampiyonlar Ligi En çılgın hikaye finale gidecek!

En çılgın hikaye finale gidecek!

90 dakikalık maç için 40 saatlik otobüs yolculuğuyla deplasmana gitmek... Çılgınlık mı, paha biçilemez mi?

En çılgın hikaye finale gidecek!

Mastercard, “Çılgınlık mı Paha Biçilemez mi?" yarışmasına katılan ve en çılgın maç anısını anlatan yarışmacılar arasından seçilecek bir şanslı kişiyi 2017 Şampiyonlar Ligi final maçına götürüyor...

“90 dakikalık maç için 40 saatlik otobüs yolculuğuyla deplasmana gitmek, yağan yağmurun altında sesi kısılana kadar tezahürat yapmak ya da takımı kaybettiğinde ağlamak” kimine göre çılgınlıkken kimine göre paha biçilemez bir duygu. UEFA Champions League resmi sponsoru Mastercard, düzenlediği “Çılgınlık mı Paha Biçilemez mi?” yarışmasında taraftara tuttuğu takım için yapmış olduğu en çılgınca şeyi soruyor.

17 Nisan’a kadar pahabicilemezsurpizler sitesini ziyaret edip, en çılgın maç anısını fotoğraf, metin veya video olarak paylaşan yarışmacılar arasından seçilecek bir şanslı kişi 3 Haziran 2017’de Galler Cardiff'deki Milenyum Stadyumu'nda oynanacak 2017 Şampiyonlar Ligi final maçına gitmeye hak kazanacak.

Paha Biçilemez İstanbul projesinin bir parçası olan “paha biçilemez sürprizler” finalin ardından da sıra dışı deneyimler sunmaya devam edecek.

Haberin Devamı