Gazete Vatan Logo
Galatasaray Emre Mor: Beni Galatasaray'a gönderin

Emre Mor: Beni Galatasaray'a gönderin

Cimbom’un transferdeki 1 numaralı gözdesi Emre Mor, La Liga’da aradığını bulamadı. 20 yaşındaki futbolcu, Celta Vigo yönetimine devre arasında ayrılmak istediğini söyledi. Emre Mor’un “Fatih Terim ile birlikte çalışmak istiyorum. Kariyerime Galatasaray’da devam etmeyi düşünüyorum” dediği öğrenildi.

Emre Mor: Beni Galatasaray'a gönderin

1.5 yıllığına kiralanması planlanıyor

Sarı-kırmızılıların transferde önceliği sol bek... Bu konuda Juventus'lu Kwadwo Asamoah'tan ümidini kesen Aslan, bonservisi elinde Patrice Evra ile anlaşmıştı. Daha iyi fırsatları kovalayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in isteğiyle hücuma da takviye yapılacak. Bu isimlerin başında da İmparator'un Milli Takım'dan öğrencisi Emre Mor geliyor. Geçmiş dönemde Mustafa Denizli'nin çok istediği 20 yaşındaki futbolcu tercihini Borussia Dortmund'dan yana kullanmıştı. Almanya'da aradığını bulamayan Emre Mor'un İspanyol ekibi Celta Vigo macerası da hiç istediği gibi gitmiyor. Düzenli forma bulamayan Emre'nin Celta Vigo'daki performansı da beğenilmiyor. La Liga'da ve Kral Kupası'nda forma giydiği 15 maçta 1 gol atabildi, asist yapamadı.

HEP GERİYE GİDİYOR

Nordsjaelland'dan çıktığından beri işleri yoluna koyamayan Emre Mor, kendisini isteyen Fatih Terim ile çalışarak kariyerini yeniden parlatmayı hesaplıyor. Bu sebeple de Galatasaray'ın ilgisine çok sıcak yaklaşıyor. Genç futbolcunun, sarıkırmızılılara gidebilmek için Celta Vigo yönetimine başvurduğu da öğrenildi. Emre'nin "İstanbul'a gitmek isiyorum" diyerek transferinde kolaylık istediği kaydedildi. Cimbom, uygun bedelle Emre Mor'u satın alma opsiyonuyla kiralamayı hedefliyor.

Haberin Devamı

ANNE BEKiROV: EMRE CiMBOMLU

A Milli Takım formasıyla dikkatleri çektiği dönemde Dört Büyüklerin gündemine giren Emre Mor'un hangi renklere gönül verdiği merak ediliyordu. O dönemde röportaj veren Emre Mor'un annesi Güzela Bekirov "Galatasaray'ı desteklerdi. Bu yalan değil. Kendisine sorarsanız da bunu söyleyecektir" demişti.

İSPANYA BASININDAN ŞOK SÖZLER: FELAKETiN EN FELAKETi

EMRE Mor'un Celta Vigo kariyeri hiç de istediği gibi gitmiyor. 20 yaşındaki genç oyuncu son olarak takımının Kral Kupası son 16 turunda Barcelona'ya 5-0 yenildiği maçta 90 dakika şans buldu. Çok kötü bir performns gösteren Emre'ye en düşük not verilirken AS Gazetesi editörü Clemend Garrido, milli futbolcuya sert sözlerle yüklendi. Garrido köşesinde Emre Mor için "Felaketin en felaketi. Hücumda ve savunmada korkunç bir oyun çıkardı. Çok kötü oynadı" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

TERİM ONU NEDEN İSTİYOR?

1- Gelişime açık Daha da ilerleyecek.

2 - Kariyeri boyunca hızlı oyuncuları sevdi.

3 - Yerli statüsünde. Gelecekte değerli olacak.

4 - Eski öğrencisi. İlişkileri hep iyiydi.

5 - Tahmin edilemez tarzını tutuyor.

(Fotomaç)