Gazete Vatan Logo
Futbol Emre Belözoğlu'na özel görev!

Emre Belözoğlu'na özel görev!

Ay-yıldızlı ekibin 38 yaşındaki kaptanı, Arnavutluk karşısında ilk 11’de sahaya çıkacak. Tecrübeli oyuncu kritik müsabakada Teknik Direktör Şenol Güneş’in saha içindeki yardımcısı gibi bir görev üstlenecek.

Emre Belözoğlu'na özel görev!

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Arnavutluk karşısında ilk 11’de sahaya sürmeyi planladığı İrfan Can Kahveci’nin sakatlanması nedeniyle taktik planlarında bazı değişiklikler yapacak.

Orta alan kurgusunu değiştirecek olan Güneş kanatlarda Hakan Çalhanoğlu, Yunus Mallı ve Yusuf Yazıcı’dan faydalanacak. Deneyimli hocanın en önemli kozu ise kaptan Emre Belözoğlu olacak. Medipol Başakşehir forması altında sergilediği futbolla herkesin takdirini kazanan Emre’yi ilk 11’de sahaya sürecek olan Şenol Güneş, kaptanlık görevini de 38 yaşındaki oyuncuya teslim edecek. Tam 96. kez A Milli formayı taşıyacak olan Emre, Güneş’in saha içindeki yardımcısı gibi görev yapacak.

Kaleyi Mert Günok’a teslim etmesi beklenen Şenol Güneş, savunma hattını Gökhan Gönül, Ozan Kabak, Merih Demiral ve Hasan Ali Kaldırım’dan oluşturacak. Ay-yıldızlı ekibin gol kozları ise Burak Yılmaz ve Cenk Tosun olacak. Cenk Tosun’a sol kanatta görev vermeyi planlayan Güneş, hücum hattının en ucunda Burak Yılmaz’a görev verecek. Ay-yıldızlı hocanın, Cenk Tosun’u yedek soyundurması halinde sol kulvarda Hakan Çalhanoğlu veya Yusuf Yazıcı’ya şans tanıması bekleniyor.

Haberin Devamı

(Milliyet)