Gazete Vatan Logo
Voleybol El ele finale kupa Türkiye'ye!

El ele finale kupa Türkiye'ye!

VakıfBank ve G.Saray bugün Şampiyonlar Ligi finali biletini almak için sahaya çıkıyor.

El ele finale kupa Türkiye'ye!

Romanya’nın Bükreş şehrinde yapılacak organizasyonun ilk maçında sarı-siyahlılar, Imoco ile karşılaşacak. 19.00’da ise Aslan, ev sahibi Alba ile kozlarını paylaşacak.

VOLEYBOL Bayanlar Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final organizasyonu hafta sonunda Romanya’da düzenlenecek. Başkent Bükreş’te, CSM Volei Alba takımının ev sahipliğinde yapılacak organizasyonda bugün yılın şampiyonu VakıfBank ile finalisti Imoco Volley, saat 16.00’da karşılaşacak. Ardından saat 19.00’da ise CSM Volei Alba-G.Saray müsabakası yapılacak ve her 2 karşılaşmayı da Smart Spor Smart yayınlayacak.

BU önemli organizasyon için VakıfBank ve G.Saray’dan aktarılan görüşler ise şu şekilde:

Neslihan Demir Güler (G.Saray Kaptanı): “Ahkâm kesebileceğim tek konu voleybol. Her gidilen şampiyonada biz hep favori takımlar arasında oluyoruz.”

Ataman Güneyligil (G.Saray Başantrenörü): “Şampiyonaya hazırız. Tehlikeli bir takımla oynayacağız. Kendi saha ve seyircileri önünde ekstra bir motivasyonla çıkacaklarına eminiz.”

Okan Böke (G.Saray Voleyboldan Sorumlu Yöneticisi): “Kalite olarak kazanmamızı bekliyorum. VakıfBank’ı play-off maçında elimizden kaçırdık.”

Haberin Devamı

Osman Demren (VakıfBank Başkanı): “Sezon başında 4 kupa hedefimiz vardı, 3’ünü aldık. Asıl hedefimiz Şampiyonlar Ligi, çok zor olduğunu da biliyoruz. Gözde’nin voleybolu bırakıyor olması bizi hüzünlendiriyor. Onu şampiyonluklarla uğurlamak gurur veriyor.”

Cansu Özbay (VakıfBank Pasörü): “Dörtlü Final, inşallah bizim için çok güzel geçecek. Gözde Kırdar, her anlamda bize çok fazla destek oluyor ve takımı inanılmaz şekilde toparlıyor.”

Lonneke Sloetjes (VakıfBank Pasör Çaprazı): “Seri boyunca uykularımın kaçtığı oldu. Gerçekten zor bir sezon oldu. Umarım çok fazla kutlama yaparlar ve yorulup bizim karşımıza bu şekilde gelirler.”