Gazete Vatan Logo
TBL Ekrem Memnun "Çok kötüydük ve yenilmeyi hak ettik"

Ekrem Memnun "Çok kötüydük ve yenilmeyi hak ettik"

Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, Yunanistan karşısındaki savunmalarından dolayı büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını belirterek, Çok kötüydük ve yenilmeyi hak ettik dedi.

Ekrem Memnun "Çok kötüydük ve yenilmeyi hak ettik"

2017 Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası çeyrek finalinde Yunanistan'a 84-55 yenilen Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın başantrenörü Ekrem Memnun, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada takımının yaptığı savunmadan dolayı hayal kırıklığı yaşadıklarını ifade ederek, şunları söyledi

Maça iyi başlamamıza rağmen devamını getiremedik. Savunmamızdan dolayı büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Hiçbir şey yapamadık. Çok kötüydük ve yenilmeyi hak ettik. Söyleyecek bir şey yok. Herkesi uyarmaya çalıştım, Yunan takımını izlettirdim. Demek ki iyi hazırlanamımışız. Biz bu kadar kötü bir takım değiliz. Maalesef yine bir çeyrek final maçını kaybettik. Turnuvaya madalya hedefiyle geldik ancak gerçekleştiremedik. Artık Dünya Şampiyonası'na katılma hedefine tutunmak istiyoruz. Bu yarışın içindeyiz. Önümüzdeki klasman maçına çıkıp en iyisini yapmaya çalışacağız.