Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Ekpe'ye NBA'den talip var

Ekpe'ye NBA'den talip var

Fenerbahçe taraftarını üzen haber: Bogdanoviç NBA'ye gitmek istiyor konusu henüz daha yeniyken şimdi de Ekpe'ye NBA'den talip çıktı.

Ekpe'ye NBA'den talip var

Fenerbahçe'nin Euroleague Final Four'da MVP seçilen yıldızı Ekpe Udoh'un Minnesota Timberwolves tarafından izlendiği ortaya çıktı.

Darren Wolfson‘ın haberine göre, Minnesota Timberwolves geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması altında Final Four MVP’si olan Ekpe Udoh’la ilgileniyor. Aynı haberde Karl-Anthony Towns’ın alternatifi olarak Dewayne Dedmon’ın da Timberwolves’ın radarında olduğu belirtilmiş.

Geçtiğimiz sezon sarı-lacivertli forma altında inanılmaz bir performans sergileyen Ekpe Udoh, takımının şampiyon olduğu Euroleague’de 12.6 sayı, 5.1 ribaund, 1.3 asist, 2.3 blok ortalamaları yakalamıştı. Bu göz kamaştırıcı performansın ardından Ekpe Udoh’un NBA takımlarının radarına girmesine kesin gözüyle bakılıyordu.

Dedmon ise Minnesota Timberwolves’ın diğer alternatifi olarak göze çarpıyor. İyi bir sezonun ardından Spurs’teki sözleşmesini uzatmayan oyuncu, içinde bulunduğumuz serbest oyuncu döneminde takım değiştirmesi beklenen oyuncular arasında.

(Eurohoops)