Gazete Vatan Logo
Voleybol Eczacıbaşı VitrA yarı finalde!

Eczacıbaşı VitrA yarı finalde!

Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında Nilüfer Belediyespor'u 25-20, 25-19 ve 25-20'lik setlerle 3-0 mağlup eden Eczacıbaşı VitrA, seride durumu 2-0'a getirdi ve yarı finale yükseldi.

Eczacıbaşı VitrA yarı finalde!

Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye etkili bir oyunla başlayan ev sahibi ekip, ilk seti 25-20 önde bitirdi. Jordan Larson'ın set başında servis noktasında yakaladığı seriyle rakibine şans tanımayan Eczacıbaşı VitrA, ikinci seti de 25-19 kazandı. Son sete 5-0 önde başlayan turuncu-beyazlılar, seti 25-20, maçı da 3-0'lık galibiyetle sonlandırdı.

Maçın en skorer isimleri 14 sayıyla Tijana Boskovic ve Anne Buijs olurken, Hande Baladın 12 sayıyla takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.

Karşılaşma öncesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü de kutlayan Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, seremoniye "Kadınların gücüne inanıyor, onları yürekten destekliyoruz" pankartıyla çıktı.

Eczacıbaşı VitrA'nın yarı finaldeki rakibi, Fenerbahçe - Bursa Büyükşehir Belediyespor eşleşmesinin galibi olacak ve seride iki maç kazanan takım finale yükselecek.