Gazete Vatan Logo
Voleybol Eczacıbaşı'ndan dev adım

Eczacıbaşı'ndan dev adım

Sultanlar Ligi yarı finalinde F.Bahçe’yi deviren turuncu-beyazlılar 1-0 öne geçti

Eczacıbaşı'ndan dev adım

VENUS Sultanlar Ligi Yarı Final serisi ilk maçında Eczacıbaşı VitrA, F.Bahçe’yi 3-1 mağlup etti. Mücadeleye iyi başlayan taraf olan sarı-lacivertliler Baher, Eda ve Rahimova’nın bulduğu 4’er sayının yanı sıra turuncu-beyazlıları hücumda yüzde 26’da tutarak ilk seti 25-13 kazandı. 2. oyun ise pasör çaprazı düellosuna döndü. Eczacıbaşı’nda Boskovic 10, Kanarya’da Rahimova 9 sayıyla takımını sırtladı, gülen taraf ise 25-23’le turuncu-beyazlılar olunca durum da 1-1 oldu.

3. bölümde hücum etmekte oldukça zorlanan F.Bahçe karşısında sahnede yine Sırp yıldız vardı. 21 yaşındaki pasör çaprazı 7 sayı üretti, Eczacıbaşı 25-8 gibi çok açık bir farkla 2-1 öne geçti. 4. sette yine Boskovic’in bulduğu 7 sayıya, 7 de blok ekleyen turuncu-beyazlılar oyunu 25-15, karşılaşmayı da 3-1 kazandı.

BU sezon sarı-lacivertlilere karşı 3’te 3 yapan Eczacıbaşı’ndaBoskovic 26 ve Larson 13 sayıyla oynayarak galibiyeti getiren isimler olurken, sakatlıkları bulunan Natalia ile Ezgi’den yoksun Kanarya’da ise Rahimova 16 sayı buldu.

Haberin Devamı

2 galibiyeti ulaşan takımın finalist olacağı seride 2. maç önümüzdeki hafta pazar yine Burhan Felek Voleybol Salonu’nda ama bu kez turuncu-beyazlıların ev sahipliğinde oynanacak.