Gazete Vatan Logo
Voleybol Lider Eczacıbaşı, F.Bahçe'yi devirdi

Lider Eczacıbaşı, F.Bahçe'yi devirdi

Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 19. haftasında Eczacıbaşı VitrA, Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek liderliğini sürdürdü.

Lider Eczacıbaşı, F.Bahçe'yi devirdi

BURHAN Felek, voleybolun İstanbul’daki merkezi. Öncelikle Türkiye Voleybol Federasyonu’na ilk 4 takımın kendi aralarında oynayacakları maçları Burhan Felek’e aldıkları için kutlamak lazım. Atmosfer çok güzeldi. Eczacıbaşı’nda başantrenör Marco Aurelio Motta, pasör olarak ağır grip olan Ognjenovic yerine Ezgi ile oyuna başladı.
İKİ takım da servisleri taktik olarak seçtikleri oyuncu üstüne atarak başladı. F.Bahçe, Meliha’yı hedef alırken, Eczacıbaşı ise Damla’nın üstüne oynamayı tercih etti. İkisi de doğru sonuç verdi.
DAMLA maç boyu bu yükü kaldıramazken Eczacıbaşı kadro derinliği sayesinde Güldeniz’i sahaya sürerek çözüm buldu. F.Bahçe’ye. Sarı-lacivertliler ilk setin sürpriz iki iyi ismi Polen ve Dicle ile sonuca gitti. Ama Eczacıbaşı formda altısına dönerek maçın galibi olmayı başardı.
EZGİ İYİ PASÖR AMA!
Ezgi iyi pasör ama Boskovic’in pasını atamıyor. Eczacıbaşı VitrA’nın sahadaki skoreri de memnun olmayınca Ognjenovic’siz bir hayat yok.
F.BAHÇE’DE sorun takımı ligin başında oluşturanların sorunu. Sahadaki oyuncular ellerindem geldiğince Eda yönetiminde mücadele ediyorlar. Güldeniz, Larson ve Boskovic hücumda çok iyi oynuyorlar. Simge gün geçtikçe büyük takım liberosu oluyor. Eczacıbaşı çok iyi bir takım ama ligde daha çok şey değişir. Şampiyonluk mu? Son sayıya kadar bilmek mümkün değil. Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin güzelliği de bu zaten.

Haberin Devamı