Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Dostluk rüzgarı

Dostluk rüzgarı

Kemer’deki büyük heyecanda Ali Nuri Türker, Peter Effert, Peter Hoffacker TFF Başkanı Demirören ile birlikte böyle poz verdi.

Dostluk rüzgarı

TÜRKİYE'DE golfün nabzının attığı yer olan Kemer Golf Resort yine büyük bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Türkiye-Almanya dostluk turnuvası olan 'Istaach Cup' birçok ünlü ismi bir araya getirdi.

KIYASIYA rekabetin yanı sıra Almanya ve Türkiye’nin ticari ve diplomatik yakınlığını spora da taşımayı amaçlayan turnuvada ilk gün büyük bir heyecana sahne oldu. Kemer Golf Resort Kulübü ile Almanya Aachener Golf Kulübü'nün mücadelesine iki takımdan da 40'ar sporcu katıldı. Aachen Belediye Başkanı Marcel Philipp başta olmak üzere önemli isimlerin katıldığı organizasyonda TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Meltem Demirören Oktay, Kıvanç Oktay, Erhan Kamışlı ve Erdem Kıramer gibi Türk golf camiasının önemli isimleri Aachener Golf Kulübü'ne karşı mücadele veriyor.

DÜNKÜ sonuçlara göre iki kulüpten en iyi 20 ismin bugün kupa için yarışacağı turnuvada ilk gün alınan sonuçlar ise şöyle:

BAYANLAR A Kategorisi: 1. Zeynep Çelikoğlu, 2. Binnur Egeli, 3. Didem Aras; Bayanlar B Kategorisi: 1. Ayşe Canan Ediboğlu, 2. Zeynep Gazioğlu, 3. Ayten Albayrak, Erkekler A Kategorisi: 1. Ali Rıza Veziroğlu, 2. Serkan Akarsu, 3. Hazım Evrengil; Erkekler B Kategorisi: 1. Mustafa Aras, 2. Haluk Ergelmiş, 3. Erhan Kamışlı; Erkekler C Kategorisi: 1. Cem Çelikoğlu, 2. Peter Effert, 3. Ahmet Özyazıcı.

Haberin Devamı