Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Tur Kadıköy'e kaldı

Tur Kadıköy'e kaldı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Medipol Başakşehir'le F.Bahçe arasındaki yarı final ilk maçında kazanan çıkmadı:

Tur Kadıköy'e kaldı

Cengiz’in 7 ve 11’deki golleriyle şoka uğrayan Kanarya, büyük takım refleksi gösterdi. 12’de Ozan, 61’de de Van PersIe ile skoru dengeleyen Kanarya rövanş için avantajlı skoru almayı başardı.

KUPANIN yarı final ilk ayağında F.Bahçe istediği avantajlı skoru kaptı: 2-2. Başakşehir maça hızlı girip skoru 2-0 yaptığında farka gidecek maç Ozan’ın erken gelen golünden sonra döndü ve sarı-lacivertliler Persie’nin kafasıyla beraberliği kurtardı.

OYUN olarak yine mahkum oynayıp kontratakları ve Şener’in ortalarını bekleyen bu format, G.Saray maçından sonra bir kez daha istediğini almış oldu. Başakşehir’in hızlı ve hareketli oyuncularının yanında F.Bahçe orta sahasının ve özellikle Ozan’ın bir ara başı döndü. Eğer toplar ezilmese ve kanatlar daha çok işlese bu özgüven skora yansıyabilirdi.

7’DE önce Adebayor önünü boşaltıp vurdu, Volkan kurtardı, dönen topa Cengiz plaseyi çok güzel yaptı ki Volkan çaresiz kaldı: 1-0. 9’da Şener’in ortasında Van Persie genç kaleci Faruk’a rağmen vurdu, gol çizgisinden Caiçara çıkardı. 11’de F.Bahçe savunması ne olduğunu anlayamadan golü yine kalesinde gördü. Visca’nın çıkardığı topa Cengiz gelişine vurdu: 2-0.

Haberin Devamı

VOLKAN KURTARDI!

12’DE Ozan’ın şutu Attamah’a çarpıp gol oldu: 2-1. 30’da ‘ofsayt’ diye duran sarı-lacivertli defansının arasından Mustafa çıktı ama vuruşu kötüydü. 39’da Epureanu’nun yakın mesafesinden kafa vuruşunu Volkan plonjonla önledi. 61’de Şener’in zorladığı sağ kanattan ortasına Persie kafayı köşeye vurdu ve ‘maç 2-2’ dedi ancak Visca uzatmada atsaydı müsait pozisyonu maç Başakşehir’indi.