Gazete Vatan Logo
Galatasaray Demirkol'dan Tudor'a eleştiri! "Avcı kahkaha atmıştır..."

Demirkol'dan Tudor'a eleştiri! "Avcı kahkaha atmıştır..."

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, F.Bahçe'nin 4-1'le geçtiği Sivasspor maçının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Demirkol'dan Tudor'a eleştiri! "Avcı kahkaha atmıştır..."

Kocaman'ın Valbuena kararını sorgulaması gerektiğini ifade eden Demirkol, "Valbuena her topu ayağında istiyor. Orada kendi imparatorluğunu kurmuş ama bugün Fenerbahçe Cumhuriyeti'ni izledik. Aykut Kocaman şimdi kendine Valbuena bu takımda oynayabilir mi bunu sormalı. Fenerbahçe 4-3-1-2 sistemini denemeli. Galatasaray'ın bu hafta deneyip hiç başarılı olamadığı sistem. Giuliano ve önünde çift forvet olacak şekilde." dedi.

F.Bahçe-Sivasspor maçının hakemiyle ilgili bir şikayetinin olmadığını belirten deneyimli yorumcu, "Hakem Bifouma'yı atmakta çok acele etti. Kendi standartına göre doğru olabilir ama ligimizin de bir standartı var. Sarıyı verdin hemen ardından çat diye attın. Kurallara uygun bir durum ama ligin standartı da var. Hakemle ilgili bir şikayetim yok." diye konuştu.
G.Saray'ın Başakşehir'e 5-1 mağlup olduğu maçı da değerlendiren Mehmet Demirkol, Tudor'un oyun sistemini eleştirdi.
Avcı'nın Hırvat hocanın sistemini gördüğünde kahkaha atmış olabileceğini söyleyen Demirkol, "Tudor'un kazanılan 26 puanda büyük payı var ama kaybedilen puanlarda da büyük payı var. Galatasaray'ın çok daha planlı iki rakibi var. Ne oynayacaklarını biliyoruz. Abdullah Avcı Galatasaray 11'ini ve sistemini gördüğünde kahkaha atmıştır. İkinci yarı sistemin değişmediğini görünce bir kahkaha daha atmıştır." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı