Gazete Vatan Logo
Fransa Çinliler bu kez onun peşinde!

Çinliler bu kez onun peşinde!

Geçen hafta Chelsea'nin Brezilyalı yıldızı Oscar'ı 60 milyon sterlin (220 milyon TL) bonservis bedeli karşılığında transfer eden Çinliler şimdi de Arjantinli kanat oyuncusu Angel Di Maria'nın peşine düştü. Fransız L'Equipe gazetesi, ismi açıklanmayan bir Çin takımının Ocak ayında kadrosuna katacağı Di Maria'ya yılda 24 milyon Euro (88 milyon TL) ödeyeceğini duyurdu.

Çinliler bu kez onun peşinde!

Çin Ligi ekiplerinin gündemine gelen son isim Paris Saint Germain'in Arjantinli yıldızı Angel di Maria oldu.

En son Chelsea'nin Brezilyalı yıldızı Oscar 60 milyon sterlin (220 milyon TL) bonservis bedeliyle Çin'in Shangai SIPG takımına transfer olurken, Arjantinli Carlos Tevez için de Demba Ba'nın formasını giydiği Shanghai Shenhua'nın yıllık 40 milyon Euro (147 milyon TL) ödeyeceği basına yansıdı.

İsmi bu ülke ile anılan bir başka isim ise Angel di Maria oldu. Fransa'nın güvenilir gazetelerinden L'Equipe, oyuncunun menajeri Jorge Mendes'in Çinli bir kulüple görüşmelere başladığını yazdı.

Habere göre, Ocak ayında Arjantinli yıldız Çin'e gidecek.

İsmi açıklanmayan Çin takımı, Angel di Maria için PSG'ye yüklü bir miktar ödeyecek. Fransız ekibine ödenecek rakam açıklanmazken, Di Maria'nın yıllık 24 milyon Euro (88 milyon TL) kazanacağı belirtildi.

(NTVSpor)