Gazete Vatan Logo
TFF 1.Lig Chibuike ve Çağrı Samsunspor’a imza attı

Chibuike ve Çağrı Samsunspor’a imza attı

SAMSUNSPOR bugün düzenlenen imza töreniyle John Chibuike ve Elazığspor'dan Çağrı Ortakaya ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Chibuike ve Çağrı Samsunspor’a imza attı

TFF 1inci Lig ekiplerinden Samsunspor, bugün Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreni ile Nijeryalı John Chibuike ve Elazığspor'dan Çağrı Ortakaya ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. İki futbolcu Samsunspor Kulüp Başkan Yardımcısı Rüştü Arapoğlu, Sportif Direktör Coşkun Zeren ve Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı. Burada konuşan John Chibuike, Samsunspora geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyerek, Takımın hedeflerini biliyorum. Kulübün büyüklüğünü biliyorum. Bu hedefler doğrultusunda çok çalışmamız gerekecek. Ben de o çalışmayı göstereceğim. Eminim ki önümüzdeki sezon hedefimize hep birlikte ulaşacağız dedi.

Çağrı Ortakaya de Samsunsporun çok büyük ve hedefleri olan bir camia olduğunu belirterek, Biz de bu hedefleri ulaşmak için sahada elimizden gelen gayreti gösterip Samsunsporu hak ettiği yere, Süper Lig'e taşıyacağız inşallah şeklinde konuştu.