Gazete Vatan Logo
İtalya Cengiz Ünder bombası! 60 milyon euro...

Cengiz Ünder bombası! 60 milyon euro...

İtalyan gazeteleri, Bayern Münih’in yaklaşık 1 yıldır takip ettiği Cengiz Ünder için 60 milyon Euro’yu gözden çıkardığını yazdı. Genç oyuncuyla Dortmund ve M.City de çok yakından ilgileniyor.

Cengiz Ünder bombası! 60 milyon euro...

Türk futbolunun gururu Cengiz Ünder, Roma forması altında gösterdiği performansla göğsümüzü kabartıyor. Gol ve asistlerine bu sezon da devam eden milli futbolcumuz, Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı. İtalyan basını, Bayern Münih'in yaklaşık 1 yıldır takip ettiği Cengiz Ünder'in transferi için harekete geçtiğini yazdı. Sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Arjen Robben'in yerine solak bir kanat oyuncusu arayan Alman kulübünün, Cengiz için 60 milyon Euro'yu gözden çıkardığı öne sürülüyor. Bayern Münih'in dışında Dortmund ve Manchester City'nin de genç yıldızla ilgilendiğini yazan Çizme basını, "Rekor bir transfer yapabilir" ifadesini kullandı.

34 MİLYON EURO İLE ARDA TURAN ZİRVEDE

Cengiz Ünder eğer 60 milyon Euro'ya Bayern Münih'e giderse, en yüksek bonservis ücreti ödenen Türk futbolcu ünvanını alacak. Şu anda rekor, 2015'te Barcelona'nın 34.5 milyon Euro ödediği Arda Turan'da bulunuyor.

(Takvim)