Gazete Vatan Logo
Galatasaray Carrasso tribünde mutlu

Carrasso tribünde mutlu

Tudor’un daha transfer olmadan “Seni kupa maçlarında kullanacağım” dediği Carrasso ligde tribünde kalmayı dert etmiyor. Hırvat hoca, yabancı oyuncularından feragat etmemek için de Carrasso’yu kulübeye de almıyor

Carrasso tribünde mutlu

TRANSFER döneminde Cenk Gönen ile yollarını ayıran ve oyuncusunu Malaga’ya gönderen G.Saray son günde ise kadrosuna sessiz sedasız Cedric Carrasso’yu dahil etti. Fransa Ligi’nin en deneyimli isimlerinden biri olan 35 yaşındaki file bekçisinin G.Saray’ı seçmesi ülkesinde de çok tartışılırken oyuncunun bir türlü sarı-kırmızılı kulüpte kadroya girememesi ise Tudor ile arasında sorun olduğu iddialarını da beraberinde getirdi.

ANCAK gerçek çok daha farklı... Hırvat teknik adam, Carrasso daha imzayı bile atmadan bir görüşme yaparken tüm planlarını da tek tek anlattı. Lig maçlarının tümünde sağlıklı olması durumunda Muslera’nın oynayacağını belirten Tudor, yedek kulübesinde ise yerli bir kaleciyi tercih edeceğini de söyledi. Türkiye’deki yabancı kuralına göre, maç kadrosunda iki yabancı kaleci yer alması durumunda yabancı oyuncu sayısının bir kişi daha eksiltilmesi gerekiyor. Ancak Hırvat hoca kadrosunda bulunan oyunculardan birini kesmeyi aklının ucundan bile geçirmiyor.

DURUMU Cedric Carrasso ile de paylaşan Igor Tudor, oyuncusuna lig maçlarında Fernando Muslera’nın oynayacağını ve kendisinin de tribünde yer alacağını söyledi. Bunu bilerek G.Saray’a gelen deneyimli file bekçisinin bu konuda en ufak bir sıkıntısı bile yok.

Haberin Devamı

‘SÜREKLİ HAZIR OL’

BUNUN yanı sıra Türkiye Kupası’nda oynanacak maçlarda ise kalenin sahibi Fransız file bekçisi olacak.

Zaman zaman Eray İşcan’a da fırsat vermeyi düşünen Igor Tudor, Fernando Muslera’yı ise kupa maçlarının kadrosuna dahil etmeyecek.

OYUNCUSU ile sık sık konuşan Tudor moral vermeyi de ihmal etmezken, “Biz şampiyonluk istiyoruz. Sen de sürekli hazır olmalısın. Lig ne kadar önemliyse Türkiye Kupası da kulüp için o kadar önemli. Sen her maç oynayacak gibi hazırlanmaya devam eti” sözleriyle moral verdi.