Gazete Vatan Logo
Futbol Cardiff Emiliano Sala için 2 milyon daha ödedi!

Cardiff Emiliano Sala için 2 milyon daha ödedi!

Cardiff ile anlaşmaya varan ve İngiltere’ye giden Emiliano Sala ve beraberindeki 2 kişinin denize düşen uçağı hakkında halen net bir bilgi yok. Ancak Ada ekibi, Sala’nın bonservisi için Fransız ekibi Nantes’a şimdiden 7 milyon poundluk ödemeyi yaptı .

Cardiff Emiliano Sala için 2 milyon daha ödedi!

Yeni kulübü Cardiff City’ye gitmeden önce Fransa’da eski takımı Nantes’teki arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra uçağı Manş Denizi’ne düşen Emilİano Sala ve beraberindeki 2 kişinin son durumlarıyla ilgili hala net bir bilgi yok. Ancak İngiliz ekibi, 17 milyon pound ile kulüp tarihinin en pahalı oyuncusu olan Arjantinli’nin, bonservisini ödemeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde 5 milyon poundluk taksidi ödenen Sala için Cardiff, 2 milyon daha ödedi, geriye 10 milyon pound kaldı.

Seferberlik ilan edildi

Emiliano Sala ve beraberindeki 2 kişi için başlatılan arama çalışmaları durdurulmuştu. 8 gündür uçaktakilerden haber alınamazken, faaliyetlerinin devam edebilmesi için futbolcular müthiş bir destek verdi.

300 bin Euro hedefiyle çıkılan yolda 310 bin Euro toplanırken, PSG’li Adrien Robot 50 bin, Kylian Mbappe 30 bin euro, Marsilyalı Dimitri Payet 10 bin euro ile ön plana çıktı.

(Fanatik)