Gazete Vatan Logo
Başakşehir CANLI! Ludogorets - Başakşehir

CANLI! Ludogorets - Başakşehir

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu beşinci maçında bugün Bulgaristan ekibi Ludogorets ile deplasmanda karşılaşıyor.

CANLI! Ludogorets - Başakşehir

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

Medipol Başakşehir kader maçına çıkıyor. Gruptan çıkma şansını mucizelere bırakan Abdullah Avcı'nın öğrencileri ya tamam ya devam diyecek. UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda 2 puanı bulunan Başakşehir, gruptan çıkma şansını sürdürmek için Bulgaristan deplasmanından mutlaka 3 puanla dönmek zorunda. Müsabakayı Çekya Futbol Federasyonundan Miroslav Zelinka yönetecek. İki ekip arasında İstanbul'da oynanan ilk maç golsüz sona ermişti.

İŞTE MAÇIN İLK 11'LERİ

Başakşehir XI: Mert, Caiçara, Attamah, Epureanu, Alparslan, Gökhan, İrfan Can, Kerim, Visca, Napoleoni, Mevlüt

Ludogorets XI: Renan, Cicinho, Plastun, Moti, Natanael, Abel, Goralski, Marcelinho, Wanderson, Lukoki, Misidjan

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

Bulgar temsilcisi Ludogorets Razgrad, C Grubu'nda 8 puanla namağlup liderlik koltuğunda oturuyor. 2 puanla grupta son sırada yer alan temsilcimiz Medipol Başakşehir, gruptan çıkma şansını sürdürmek için kazanmak zorunda...

Grubun diğer karşılaşmasında Portekiz ekibi Braga, Alman temsilcisi Hoffenheim'ı ağırlıyacak. 7 puanla ikinci sırada bulunan Braga, 4 puanlı Hoffenheim'ı yendiği taktirde adını üst tura yazdıracak.

Haberin Devamı

Önemli isimler kadroda yok

Medipol Başakşehir'de, Ludogorets ile oynanacak maçta takımın önemli isimleri kadroda yer almayacak.

Sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ve Mahmut Tekdemir'in yanı sıra Galatasaray maçı sonrasında hafif ağrıları bulunan Emmanuel Adebayor ve Gael Clichy, tedbir amaçlı olarak Bulgaristan'a götürülmedi. Turuncu-lacivertli ekipte sakatlıkları süren Mehmet Batdal, Tunay Torun ve Aurelien Chedjou da bu maçta görev alamayacak.