Gazete Vatan Logo
İtalya CANLI! İtalya'da Cengiz - Hakan kapışması!

CANLI! İtalya'da Cengiz - Hakan kapışması!

İtalya Serie A’da 26.hafta karşılaşmasında Cengiz Ünder’in takımı Roma sahasında Milan’ı konuk ediyor.

CANLI! İtalya'da Cengiz - Hakan kapışması!

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN!

Roma Milan maçı canlı skor takibi ile karşınızdayız... Serie A'nın 26'ncı hafta karşılaşması öncesinde Roma, 50 puanla lider Napoli'nin 16 puan gerisinde 3'üncü sırada yer alırken, Milan ise 41 puanla 7'nci basamakta yer alıyor. Bu önemli mücadeleyi maç başlar başlamaz bu haberimiz üzerinden canlı olarak takip edebilirsiniz...

İTALYA'DA GÜNDEM CENGİZ!

İtalyan devi Roma'da son haftalarda gösterdiği performansla dünya futbol kamuoyunun gündemine oturan milli futbolcumuz Cengiz Ünder hakkında ilginç bir gerçek ortaya çıktı.

Başkent ekibiyle çıktığı son 5 maçta 4 gol birden atan milli futbolcunun sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayısında da patlama yaşandığı öğrenildi.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre ilk golünü attığı Verona maçına gelinceye kadar Instagram'da tam 158 bin 325 takipçisi bulunan Cengiz, şu anda ise yaklaşık 282 bin takipçiye sahip.

Devre arasında Medipol Başakşehir'den transfer edilen yıldız oyuncu, böylece takipçi sayısını kısa bir süre içinde neredeyse ikiye katlamış oldu.

Haberin Devamı

GATTUSO’DAN CENGİZ ÜNDER AÇIKLAMASI

AC Milan Teknik Direktörü Gennaro Gattuso, AS Roma ile ligde karşılaşacakları maç öncesinde bir basın toplantısı düzenledi.

Gennaro Gattuso'ya basın toplantısında, son haftalarda Roma'da attığı gollerle herkesin dikkatini çeken Cengiz Ünder'i sordular.

Milan'ın genç teknik adamı Cengiz Ünder için özel bir önlem almayacaklarını söyledi. Gattuso, 'Ünder için özel bir önlem alacak mısınız?' şeklindeki soruyu ''Hayır. Hiçbir oyuncu için özel önlem almayacağız. Umarım bu bizi zor durumda bırakmaz. Takım olarak karakterimizi sahaya yansıtırsak her şeyle, herkesle baş edebiliriz'' ifadelerini kullandı.

Cengiz Ünder, Roma formasıyla çıktığı son 4 maçta 5 gole imza atmayı başardı.