Gazete Vatan Logo

CANLI! Brezilya - İsviçre

Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda turnuvanın favorileri arasında gösterilen Brezilya ilk maçında İsviçre ile karşılaşıyor.

CANLI! Brezilya - İsviçre

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

İŞTE MAÇIN İLK 11'LERİ

Brezilya: Alisson, Danilo, Silva, Miranda, Marcelo, Paulinho, Casemiro, Coutinho, Willian, Gabriel Jesus, Neymar

İsviçre: Sommer, Rodriguez, Akanji, Schar, Lichtsteiner, Xhaka, Behrami, Zuber, Dzemaili, Shaqiri, Seferovic

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

2018 FIFA Dünya Kupası E Grubu maçında Brezilya ile İsviçre karşılaşacak. Rostov Arena'da oynanacak maçı Meksikalı hakem Cesar Ramos Palazueios yönetirken, yardımcılıklarını ise Marvin Torrentera ve Miguel Hernandez yapacak. Brezilya-İsviçre maçı TRT 1'den canlı izlenebilecek.

Brezilya yine favori

Brezilya'da düzenlenen son Dünya Kupası'nda büyük hayal kırıklığı yaşatan Brezilya bu rağmen kupanın en çok kazananı olarak bu turnuvanın da en büyük favorileri arasında yer alıyor. Elemelerde sadece 1 mağlubiyet alan ve turnuva biletini alan ilk takım olan Brezilya, hazırlık maçlarında ise tüm maçlarını kazandı. Neymar önderliğindeki takımın bu turnuvada yapacakları merak konusu...

İsviçre bu kez daha güçlü

Elemelerde grubu Portekiz ile aynı puanda olmasına karşın averajla ikinci tamamlayan İsviçre bu kez daha güçlü görünüyor. Hazırlık maçlarında da olumlu bir performans sergileyen takımda Lichtsteiner, Xhaka, Shaqiri, Ricardo Rodriguez gibi isimler dikkat çekiyor.

Haberin Devamı