Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Caner Erkin yeniden Fenerbahçe’de

Caner Erkin yeniden Fenerbahçe’de

Son dakika haberine göre, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Caner Erkin yeniden Fenerbahçe'de... Sarı lacivertliler tecrübeli futbolcuyla her konuda anlaşma sağladı.

Caner Erkin yeniden Fenerbahçe’de

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Caner Erkin, eski takımı Fenerbahçe’ye döndü. Sol bek arayışlarına devam eden Fenerbahçe, eski futbolcusu Caner Erkin ile anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertli yöneticiler, bugün Caner Erkin’in menajeri Batur Altıparmak ile son kez bir görüşme gerçekleştirdi. Olumlu geçen görüşmenin sonunda taraflar anlaşmaya vardı. Küçük detayların giderileceği ve Caner’in imzayı atmayı kabul ettiği belirtildi. Fenerbahçe’nin anlaşmayı resmi olarak bugün ya da yarın açıklaması bekleniyor.

Caner Erkin'den Fenerbahçe'ye 2+1 yıllık imza
Fenerbahçe, Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren eski futbolcusu Caner Erkin ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı.
2010-2016 yılları arasında sarı-lacivertli formayı giyen 31 yaşındaki milli sol bekin transferiyle ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Kulübümüz, Caner Erkin ile 2+1 yıllık anlaşmaya varmıştır.
Formamızla iki şampiyonluk iki Türkiye Kupası başarıları yaşayan, UEFA Avrupa Ligi Yarı Finali’nde formamızı giyen Caner Erkin’e, yuvana yeniden hoş geldin diyor;
Büyük taraftarımızın limit tanımaz desteğiyle Sarı Lacivert formamız altında nice başarılar diliyoruz."

Haberin Devamı

Caner Erkin, Beşiktaş'a veda etti
Eski takımı Fenerbahçe ile anlaştığı belirtilen Caner Erkin, sözleşmesinin sona erdiği Beşiktaş'a veda ederken yayımladığı mesajda "İyi günde, kötü günde formamı samimiyetle terletirken beni anlayan ve yanımda duran Beşiktaş camiasına kalpten teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
Eski takımı Fenerbahçe ile anlaştığı belirtilen Caner Erkin, sözleşmesinin sona erdiği Beşiktaş'a veda etti. Caner Erkin, Twitter hesabı üzerinden Beşiktaş camiasına teşekkürlerini sunduğu bir veda mesajı yayımladı. Tecrübeli oyuncu yayımladığı mesajda, "İyi günde kötü günde, formamı samimiyetle terletirken, beni anlayan ve yanımda duran Beşiktaş camiasına kalpten teşekkür ederim. Hakkım varsa helal olsun, siz de hakkınızı helal edin" ifadelerini kullandı.

Caner Erkin yeniden Fenerbahçe’de