Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Çakır'dan Erdoğan'a ziyaret!

Çakır'dan Erdoğan'a ziyaret!

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nın maskotu Çakır, Erdoğan'ın huzuruna çıktı.

Çakır'dan Erdoğan'a ziyaret!

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç’ın da katıldığı ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan’a açılış davetiyesi takdim edilirken daha sonra da Başbakan Binali Yıldırım ziyaret edildi.

GELECEK hafta Samsun’da başlayacak 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları için heyecan günden güne artarken oyunların maskotu olan ‘Çakır’ dün olimpiyatın tanıtımı kapsamında önemli ziyaretlerde bulundu.

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada Bakan Akif Çağatay Kılıç’la birlikte maskot Çakır’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ziyarette bulunduğu ifade edildi.

1 GÜNDE 2 ZİYARET

Erdoğan’ın yaptığı kabulde maskot Çakır’ın Cumhurbaşkanı’na 18 Temmuz’da başlayıp 30’da sona edecek olan 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nın açılış davetiyesini verdiği belirtildi.

KABULDE Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dünyanın üçüncü büyük spor organizasyonunun Samsun’da gerçekleştirilecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdiği aktarılırken daha sonra kabul tamamlanmadan önce Çakır ile Erdoğan hatıra pozu verdiler.

ÇAKIR ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın dün bir başka ziyareti daha vardı ve bu seferki adres Başbakan Binali Yıldırım oldu. Başbakan Yıldırım’a da açılış töreninin davetiyesi verilirken daha sonra yine hatıra fotoğrafı çektirildi.

Haberin Devamı