Gazete Vatan Logo
Futbol Bursaspor - Çaykur Rizespor: 0-2

Bursaspor - Çaykur Rizespor: 0-2

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Çaykur Rizespor, Bursaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Bu skorla, ligin ikinci yarısında çıktığı 5 maçta 13 puan toplayan Karadeniz ekibi, ilk yarı sonundaki 12 puanlık performansını şimdiden geçmiş oldu.

Bursaspor - Çaykur Rizespor: 0-2

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci yarıda müthiş bir çıkış yakalayan Çaykur Rizespor deplasmanda Bursaspor'u 2-0 yendi, ligde kalma yolunda dev bir adım attı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya fırtına gibi giren yeşil-mavili ekip 12. dakikada Fenerbahçe'den transfer edilen Aatif'in golüyle öne geçti: 0-1. İlk yarı konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle geçildi.

İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren Karadeniz ekibi 79'da Azubuike ile farkı 2'ye çıkardı. Kalan dakikalarda ev sahibi ekibin baskısı sonuç getirmedi ve maç Rizespor'un 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Bu sonuçla ikinci yarıda 4 galibiyet, 1 beraberlik elde ederek tüm dikkatleri üzerine çeken Çaykur Rizespor puanını 25'e yükseltti. 8 haftadır galibiyete hasret kalan yeşil-beyazlı ekip 24 puanda kaldı.