Gazete Vatan Logo
TBL Blatt: "Hak ederek bir üst tura yükseldik"

Blatt: "Hak ederek bir üst tura yükseldik"

Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında deplasmanda Banvit'i 74-70 yenerek, yarı finale yükselen Darüşşafaka Doğuş'un başantrenörü David Blatt, hak ederek bir üst tura yükseldiklerini söyledi.

Blatt: "Hak ederek bir üst tura yükseldik"

Blatt, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Banvit'in başarılı bir sezon geçirdiğini kaydetti.

Rakiplerinin neredeyse ligdeki bütün takımlara karşı galibiyet kazandığını belirten Blatt, şöyle konuştu:

"Çok iyi organizasyon, koç ve oyuncu topluluğuna sahipler. Kendi oyuncularımı da kutluyorum. Hak ederek bir üst tura yükseldik. Antrenör, oyuncular ve takımla ilgili birçok dedikodu var. Biz burada Darüşşafaka Doğuş'u temsil ediyoruz ve yolun sonuna kadar gideceğiz."

Banvit cephesi

Banvit Başantrenörü Sasa Filipovski, Darüşşafaka Doğuş'u ve David Blatt'ı yarı finale yükseldikleri için tebrik etti.

Oyuncularıyla gurur duyduğunu aktaran Filipovski, "Bence harika bir sezon geçirdik. Tüm teknik ekibime teşekkür ederim. Çok iyi bir ekip olduk ve güzel bir sezon geçirdik." diye konuştu.

Banvit'te görev yaptığı için çok şanslı olduğunu dile getiren Sloven çalıştırıcı, "Banvit taraftarına teşekkür ederim. Bizleri bu sezon hiç yalnız bırakmadılar. Verdikleri pozitif enerjiyle sezon boyunca yanımızda oldular.'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı