Gazete Vatan Logo
İngiltere Bilic'in geleceği 2 maça bağlı

Bilic'in geleceği 2 maça bağlı

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'ın West Ham United'taki geleceği iki iç saha maçına bağlı. West Ham United bu maçları ise çok zorlu. Bilic'i zor günler bekliyor.

Bilic'in geleceği 2 maça bağlı

Slaven Bilic, İngiltere'de zor günler geçiriyor. Beşiktaş'ın eski teknik direktörü geçtiğimiz West Ham United'ta başarılı bir sezon geçirmişti. Hırvat teknik adam bu sene ise zor bir yıl geçiriyor. 35 haftada 39 puan toplayabilen West Ham, ligde 15. sırada yer alıyor.

Gökhan Töre eleştirisi

İngiliz basınının iddiasına göre, Slaven Bilic'in West Ham United'taki geleceği 2 iç saha maçına bağlı. Kritik maçlarda alınan farklı mağlubiyetler West Ham United yönetimi ve taraftarının sabrını taşırdı. Slaven Bilic'in transferde yaptığı hatalı transferlerde sabırları taşıran bir başka unsur oldu. Özellikle sadece 3 maçta forma giyen Gökhan Töre transferinin kötü bir tercih olduğu dile getiriliyor.

Slaven Bilic yönetimindeki West Ham'ın, Tottenham ve Liverpool maçlarından kötü sonuçlarla ayrılması halinde Hırvat teknik adamla yollar ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.