Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaşlıların meşaleleri Genk'i yakacak!

Beşiktaşlıların meşaleleri Genk'i yakacak!

Beşiktaş taraftarının Luminus Arena’da yaktığı meşalelerden dolayı UEFA’dan Genk’e para cezası gelmesinin beklendiği bildirildi.

Beşiktaşlıların meşaleleri Genk'i yakacak!

Beşiktaş’ın Genk ile yaptığı UEFA Avrupa Ligi maçında stada aldığı Beşiktaş taraftarlarının, Belçika ekibi için sıkıntı yaratacağı ortaya çıktı. Mavi-siyahlılar bir kale arkası tribünü siyah-beyazlı taraftarlara tahsis ederken, yaklaşık 2250 kişilik seyirci burada karşılaşmayı takip etti.

Ceza Beşiktaş’a değil çünkü…

Belçika basınına göre bu taraftarlar maçta meşale yaktı ve attı. Beşiktaş taraftarlarının bulunduğu bölümde meydana gelen olaydan dolayı ev sahibi ekibin UEFA’dan ceza alabileceği belirtildi. Meşale yakılan görüntüler paylaşılırken, Beşiktaş’ın bu maça taraftar getirmeme kararına dikkat çekildi. Bu yüzden Genk Kulübü’nün sorumlu olarak görülmesiyle para cezasının gündemde olduğu ifade edildi.

Maçı gizlice izlemeye başladılar

Bileti olmayan 250 Beşiktaşlı taraftarın ise stada giremediği duyuruldu. Ancak polisin bu taraftarları, stat civarında olay çıkmasından çekindiği için dışarı göndermediği ve stadyum içerisinde bıraktığına dikkat çekildi. Bu seyircilerin yine de bir şekilde karşılaşmayı izlemeye çalıştıkları bildirildi. ‘Biletsiz Beşiktaş taraftarları gizlice maçı izlemeye çalıştı’ başlığıyla verilen haberde bu taraftarlara ilişkin fotoğraflara da yer verildi.

Haberin Devamı

(Onur Dinçer / Skorer)