Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş yoksa derbi değildir

Beşiktaş yoksa derbi değildir

Vodafone Park’ta dün 2017-18 UNIBJK Bilgilendirme Kongresi’ne katılan Fikret Orman, “Derbi; Beşiktaş-G.Saray, Beşiktaş-F.Bahçe maçlarıdır. Beşiktaş’ın olmadığı maçlar derbi değildir” dedi

Beşiktaş yoksa derbi değildir

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman yine olay yaratacak bir açıklama yaptı. Türkiye’nin en büyük kulübü olduklarını her fırsatta söyleyen Kartal’ın 1 numarası G.Saray-F.Bahçe maçının sabahında dün Vodafone Park’ta 2017-18 dönemi UNIBJK Bilgilendirme Kongresi’ne katıldı ve taraftarlarla bir araya geldi.

ORMAN burada üniversiteli Beşiktaşlılar’ın sorularını yanıtlarken “G.Saray-F.Bahçe derbisi var. Heyecanlanıyor musunuz?” sorusu üzerine “Derbi Beşiktaş-G.Saray, Beşiktaş-F.Bahçe maçlardır. Beşiktaş’ın olmadığı hiçbir maç derbi değildir” yanıtını verdi.

ÖTE yandan Orman, gelecek yıl Şampiyonlar Ligi’nde yer aldıkları takdirde elde edecekleri gelirin yaklaşık 2 misli artacağını vurgularken “Grup maçlarına 30 milyon Euro’dan başlıyorduk ama gelecek yıl gidersek bu rakam 50 milyon Euro olacak. Grupta alacağımız puanlarla da gelirimiz 60 milyon Euro civarına çıkacak” ifadelerini kullandı.

‘ÇOK İYİ TAKİP EDİLİYORUZ’

MONACO maçı sonrası yöneticiler Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile gittiği Chelsea-Roma maçı öncesi yaşadığı bir olayı da anlatan Orman, “Şeref tribününden değil, normal yerden kendimize bilet ayırttık. Bileti almak için ismimi söyleyip pasaportumu uzattım. Güvenlikçi bana dönerek ‘Beşiktaş’ dedi. Benim ismimi İngiltere’deki güvenlikçi biliyorsa Beşiktaş’ın çok iyi takip edildiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı