Gazete Vatan Logo
Futbol Beşiktaş'tan inanılmaz yükseliş! Küme düşme hattından...

Beşiktaş'tan inanılmaz yükseliş! Küme düşme hattından...

Süper Lig'de Beşiktaş'ın 8 haftadaki müthiş yükselişi rakamlara yansıdı.

Beşiktaş'tan inanılmaz yükseliş! Küme düşme hattından...

Beşiktaş, ligde üst üste 6. galibiyetini aldı.Siyah-beyazlı ekip, MKE Ankaragücü beraberliğinin ardından Galatasaray (1-0), Antalyaspor (2-1), Yukatel Denizlispor (1-0), İttifak Holding Konyaspor (1-0), İstikbal Mobilya Kayserispor (4-1) ve Kasımpaşa (3-2) maçlarını kazandı.

Deplasmanda üst üste 3. galibiyet

Siyah-beyazlı ekip, ligde deplasmanda ise üst üste 3. galibiyetine imza attı. Süper Lig'in ilk 3 dış saha maçında Demir Grup Sivasspor'a 3-0, Gaziantep FK'ye 3-2 ve Trabzonspor'a 4-1 yenilen ve MKE Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş, sonraki deplasman karşılaşmalarında Antalyaspor'u 2-1, İttifak Holding Konyaspor'u 1-0 ve Kasımpaşa'yı 3-2 yendi.

Kasımpaşa'yı deplasmanda 4 maç sonra yendi

Beşiktaş, Kasımpaşa deplasmanındaki şansızlığını da kırdı. Süper Lig'de rakibiyle dış sahada yaptığı daha önceki 4 maçı yitiren siyah-beyazlı ekip, bu sefer kazanmasını bildi.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki son 4 müsabakada ev sahibi ekip 2015-2016 ve 2016-2017'de aynı sonuçla 2-1, geçen sezon 4-1 galip geldi, 2017-2018'deki müsabaka ise 2-2 beraberlikle tamamlamıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta büyük sevinç

Beşiktaşlı oyuncular ve taraftarlar, 90+5. dakikada gelen galibiyet golüyle büyük sevinç yaşadı.

Golün pasını veren Jeremain Lens ile fileleri havalandıran Umut Nayir, golden hemen sonra siyah-beyazlıların olduğu tribüne giderek sevinçlerini taraftarla paylaştı. Beşiktaşlı taraftarlar, maçın ardından şampiyonluk şarkıları söyledi.