Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'tan Bayern Münih kurasına ilk yorum

Beşiktaş'tan Bayern Münih kurasına ilk yorum

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Bayern Münih eşleşmesini değerlendirdi

Beşiktaş'tan Bayern Münih kurasına ilk yorum

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Şampiyonlar Ligi 2. turunda Bayern Münih ile eşleşmeleriyle ilgili olarak ise 'Hayırlı uğurlu olsun. Sonuçta hepsi çok büyük takımlar ama Beşiktaş da büyük takım. Elemek için sahaya çıkacağız. Beşiktaş da kimse için kolay takım değil. Bayern Münih dünyanın en iyi takımlarından bir tanesi. Bizim için keyfili olacak. Gelen ağam giden paşam. Ben ümitliyim. Çünkü Beşiktaş çok farklı bir futbol oynuyor. Futbolcularımıza hocamıza güveniyorum. Ben çok rahatım. Çıkıp topumuzu oynayacağız. Böyle büyük takımla oynamak da yönetici olarak benim için gurur kaynağı. Bilmiyorum belki Bayern Münih de üzülmüştür Beşiktaş'la eşleştiği için. Bahtımız Almanya ile açıldı, Leipzig vardı" dedi.

Deplasmana taraftar götürmeme kararı

Avrupa kupalarında deplasman maçlarına taraftar götürmeme kararı hatırlatılması üzerine çebi, 'Başkan ve yönetmin kurulunun alacağı bir karar ama benim şahsi fikrim. Riskli bir durum. Bu riske göze almaktan çekiniyoruz. Seyircimiz iyi niyetli olsa da bir provakosyonla Beşiktaş'ın ceza almasına neden olabilirler" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Bir basın mensubunun Bayern Münih'le eşleşmesinin ardından devre arasında transfer yapılıp yapılmayacağıyla ilgili soruya ise, "Çıkan takımlara göre transfer politikasını ayarlamıyoruz, bizim transfer politikamız zaten belli' dedi.

'Biz de herkesin korkulu rüyasıyız'

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil de kurayı değerlendirerek, 'Bizim ve camiamız için hayırlı olsun. Dünyanın en büyük takımlarından bir tanesi. Sevilla ya da Basel çıksa daha iyi olurdu. En zor kuralardan birini çekmiş olduk ama Beşiktaş zoru seviyor. Gruptan çıkma durumumuza bakarsak, biz de herkesin korkulu rüyasıyız" ifadelerini kullandı.