Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta sol kanat tamamen değişiyor!

Beşiktaş'ta sol kanat tamamen değişiyor!

Son maçta sol bek oynayan Medel sakatlandı, Ljajic de ortaya geçiyor. Şenol Güneş, Ankaragücü karşısında cezası biten Caner Erkin ve iyileşen Adriano’yu sol kanatta önlü arkalı oynatmayı planlıyor.

Beşiktaş'ta sol kanat tamamen değişiyor!

Rüzgarı arkasına alan ve ligde galibiyet serisini 5 maça çıkartan Beşiktaş’ta keyifleri kaçıran tek şey, Medel’in sakatlığı.

Bileğinde yırtık tespit edilen Şilili futbolcu 3 haftadan önce dönemeyecek. Şenol Güneş’in jokeri olan Medel, Sivas deplasmanında sol bekte oynamıştı.

Önünde ise Ljajic görev yapmıştı. Kartal’ın teknik direktörü, Ankaragücü maçında sol kanatı tamamen değiştirmeyi planlıyor. Kagawa 11’de olduğu için son maçta sola yakın oynayan Ljajic’in bu bölgede gerçek performansını gösteremediğini bir kez daha gözlemleyen Güneş, Sırp yıldızı ortaya çekecek.

Quaresma dönse de

Güneş, solda Caner Erkin ve Adriano’yu arkalı önlü oynatmayı planlıyor. Cezası biten Caner hazır durumda. Adriano ise uzun süren sakatlığını tamamen atlattı. Quaresma’nın yokluğunda takımın enerjinin daha yükseldiğini düşünen Güneş, iyileşen Portekizli’yi kulübede tutma fikrinde.

(Fanatik)