Gazete Vatan Logo
Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş'tan tarihi zafer: 9-0

Beşiktaş'tan tarihi zafer: 9-0

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Beşiktaş evinde Manisaspor'u konuk etti.

Beşiktaş'tan tarihi zafer: 9-0

Siyah-beyazlılarda yedekler fırsatı geri çevirmedi. Negredo 4 gol-1 asist, Lens 3 gol-3 asist ve Orkan 1 gol-2 asistle oynadı. Son gol Mustafa’dan gelirken genç oyunculardan Fatih 90, Alpay ve Abdullah da 30’ar dakika forma giydi.

BEŞİKTAŞ’IN dünkü rakibi Grandmedical Manisaspor, TFF 1. Lig’de oynadığı son 2 maçı kazanmıştı. Ancak teknik direktör Fatih Tekke dün bazı as oyuncularını dinlendirmeyi seçti. Beşiktaş da Adriano ve Gökhan dışında tamamı yedek oyuncularıyla sahaya çıktı ama tabii kadro yine yıldızlar topluluğu... Üstelik o yıldızların bir de kendilerini gösterme derdi olması, maçı da angarya görmemeleri, aksine keyifle oynamaları farklı sonucu da beraberinde getirdi.

BAŞTAN sona oyunu domine etti siyah-beyazlılar ve özellikle Orkan-Lens-Negredo üçlüsü karşılaşmayı izleyenlerin güzel bir 1.5 saat geçirmelerini sağladı. Basketbol maçı gibiydi karşılaşma, sürekli pozisyon oldu. İlk gol de 15’te geldi. Lens sağdan çevirdi, Negredo dokundu: 1-0. 24’te ise Orkan araya bıraktı, Lens köşeye yuvarladı: 2-0. 34’te Orkan, karşı karşıya pozisyonda topu Emrullah’ın üzerinden aşırttı: 3-0. 43’te Oğuzhan, Lens’e boş kaleye golü attırdı: 4-0.

Haberin Devamı

İKİNCİ yarıdaki ilk gol 68’de geldi, Negredo’ya asisti yapan Orkan oldu: 5-0. 71’de Tolgay’ın kaleye giden topunu savunma çıkardı ama Lens tamamladı: 6-0. 79 ve 84’te Lens, Negredo’ya 2 gol daha attırdı ve skor 8-0 oldu. Son sözü ise Negredo’nun asistinde Mustafa söyledi ve mücadele 9-0 bitti.